Gratis verzending en gratis retour (NL)*
Bye Bra

Perfect Cleavage Tape A-F cup

EUR 29,95 EUR 26,96
-10%
Dit artikel is uitverkocht
Kleur:
Maattabel

...

ONE
SIZE ONE SIZE
 • Artikelbeschrijving
  Bye Bra
  Perfect Cleavage Tape A-F cup
  Accessoires
  Perfect Cleavage Tape cup A-F met lichte zijden tepelbedekkers
  Bye Bra® herdefinieert het gebruik van plak beha’s voor V-vormige kleding met de nieuwe ‘Perfect Cleavage tape’.
  De Perfect Cleavage tape lift de borst vanaf de zijkant en geeft de borst een boost. Dit komt doordat de tape de borst naar binnen draait en daardoor wordt de borst voller.
  De Perfect Cleavage tape is een beha die uit 4 tapes bestaat. Er worden 2 tapes per borst aangebracht. De tapes hebben een L-vorm en een omgekeerde T-vorm. De L-vorm wordt eerst aangebracht en heeft een hockeystick vorm waardoor de borst wat naar binnen wordt gedraaid. De T vorm wordt hier overheen geplakt. Beide tapes dienen stap voor stap te worden aangebracht en kunnen de borst een goede 8 tot en met 15 centimeter liften. De Perfect Cleavage tape is comfortabel. Na een paar minuten vergeet je dat je de Perfect Cleavage tape aan hebt.
  Doordat de Perfect Cleavage tape in 4 stappen wordt aangebracht, is het gemakkelijk om de borsten te liften zonder dat de tape aan de vingers blijft plakken. Tot en met de laatste stap is er een stuk tape beschikbaar dat bedekt is met een papieren laag waardoor u altijd de controle houdt over de tape. Door de vorm zal de tape, mits deze wordt vastgehouden zoals in de instructies is aangegeven niet dubbel vouwen. De tape is gemaakt van een medische tape gemaakt door 3M™. Door de kwaliteit van dit materiaal kunt u de hele avond vrij dansen terwijl u een jurk draagt met een extreem diepe V-vorm. De tape kan zowel a la halternek of simpelweg op de schouders worden aangebracht.
  Elke tape bevat 3 paar (12 tapes). Heeft u cup A of B? Dan kunt u de tapes door midden knippen en kunt u de Perfect Cleavage tape omtoveren tot 6 paar. Er zitten om doorschijnende tepels te voorkomen ook 3 paar tepelbedekkers bij.

  GRATIS VERZENDING in NL*
  GRATIS RETOUR in NL*

  Goede pasvorm en ondersteuning, dat zijn de sleutelwoorden voor prachtige en comfortabele lingerie ... Bye Bra Perfect Cleavage Tape A-F cup behoort tot artikelgroep Bruidslingerie en is deel van de collectie Bye Bra. Dit artikel heeft artikelnummer 9391_skin=01f bij Bye Bra, is verkrijgbaar in de volgende kleuren: en maten: , en bestaat uit de volgende materialen: Acrylic Copolymer Adhesiv 16%.

  Betaling is mogelijk per iDEAL, Paypal of creditkaarten (VISA, Mastercard etc.). Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via service@lace-lingerie.nl


  • Acrylic Copolymer Adhesiv 16%
  • Handwas
  • Niet strijken
  • Bleken niet toegestaan
  • Niet in de droger
  • Niet stomen
  Ask about this
 • Levering
  Text goes here
 • Klantenservice
  Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via service@lace-lingerie.nl

LACE adviseert...

Andere klanten kochten ook