SPORT BH: SPORT BH INDELING

De juiste Sport bh te vinden bestaat uit meer dan alleen maar de juiste maat kiezen. Welke sport bh optimaal is, is ook erg afhankelijk van de sport die je doet. De benodigde ondersteuning is van sport tot sport verschillend. LACE heeft daarom alle sport bh´s verdeeld in categorieën die lopen van 1 tot 4. Hoe hoger het nummer, hoe meer ondersteuning de bh geeft. Alle sport bh´s bij LACE zijn geschikt voor vrouwen met een zwaardere borst en voor alle sporten, dus van licht tot zwaar.

WAT BETEKENT DE SPORT INDELING

De sport indeling geldt alleen voor LACE en is geldt voor alle modellen van alle merken. De sport indeling houdt met alle factoren rekening: materiaal, ontwerp, beugels, interne ondersteuning, afwerking en gebruik van naden, inkapselen of compressie en uiteraard feedback van de klanten, modellen en medewerksters maar ook andere recensies en waarderingen.

WELKE CATEGORIE HEB IK NODIG

Sport bh´s van de eerste of tweede categorie zijn optimaal geschikt voor de wat lichtere sporten zoals; yoga, Nordic- Walking of kracht- of conditietraining. Modellen uit de tweede en derde categorie zijn ideaal voor sporten waarbij wat meer wordt bewogen, zoals: fietsen, dansen of skiën. Dan zijn er nog de bh´s uit de vierde categorie, deze geven de meeste ondersteuning en zijn optimaal voor zwaardere sporten met veel beweging zoals: hardlopen, springen en paardrijden. Ben je niet zeker over welke categorie, kies dan liever hoger dan lager zodat je in ieder geval verzekerd bent van voldoende ondersteuning.

Houd de rubriek: ´sport indeling ´ op de eerste foto van de artikelbeschrijving op onze website in de gaten.

De meeste sport bh´s zijn beschikbaar in verschillende maten. Daardoor kan de categorie van maat tot maat verschillen. Ook zijn een aantal modellen met een lage categorie ook geschikt voor zwaardere sporten. Voor meer ondersteuning bij grote cupmaten, ook voor lichtere sporten, kies een bh uit een hogere categorie. LACE biedt enkel functionele en ondersteunende sport bh´s aan vanaf een D cup.