Shapewear Gids

Shapewear kan tegenwoordig uit zowel zachte en comfortabele stoffen bestaan, maar ook uit een stevige stretch stof. Shapewear tovert, ook onzichtbaar onder lichte stoffen, een prachtig silhouette. De tijd van stijve shapewear, die je in je bewegingsvrijheid beperkt, is voorbij. Moderne Shapewear kan dagelijks gedragen worden en dit om meerdere redenen. Deze shapewear vormt zonder vervelend te zitten en laat kleine rolletjes aan buik, benen en billen verdwijnen. Ook houdt deze shapewear je warm, vooral bij killer weer en verhindert het onaangenaam schuren van bovenbenen bij het dragen van jurkjes en rokjes.

LACE heeft een uitgebreide collectie aan shapewear, voor zowel dagelijks gebruik als een bijzondere gelegenheid in de collectie.


EXTRA HOGE SLIP / TAILLE SLIP

Onder strakke bovenstukjes, jurkjes en rokjes vormt deze taille slip een slanke buik, taille en silhouette. Deze extra hoge slip is geschikt voor zowel het dagelijkse gebruik, als ook voor een bijzondere gelegenheid en is ook verkrijgbaar als extra hoge string.

BODY

Body´s met beugels zorgen voor een slank silhouette en bedekken probleempjes aan de taille en de rug. Body´s hebben verstelbare bandjes en een sluiting in het kruis. Sommige body´s hebben ook nog haakjes en oogjes op de rug. Het voordeel van een body in vergelijking tot een body met open borst, is dat je maar één paar schouderbandjes hebt, omdat de body tegelijkertijd een bh is.

BODY MET OPEN BORST

De body met open borst gedeelte heeft in principe dezelfde werking als het jurkje met open borst, alleen maakt het een nog slankere taille. Door het vrije borst gedeelte kun je deze body ook combineren met je lievelings bh. Een body heeft een sluiting in het kruis en kan hierdoor aan het lichaam aan worden gepast. Een body heeft een hoog gesneden rug, zodat er geen afdrukken van je bh sluiting zichtbaar zijn.

JURK MET OPEN BORST

Bij een shapewear jurkje met open borst gedeelte, kun je gewoon je bh naar keuze dragen. Door het open borst gedeelte is dit jurkje te combineren met je lievelings bh. Dit onderjurkje vormt, buik, taille, heupen, billen en bovenbenen en tovert een slank silhouette. Het jurkje heeft een hoog gesloten rug, zodat er geen afdrukken van je bh sluiting zichtbaar zijn.

SHAPE PANTY / MIEDERBROEKJE

Het klassieke Miederbroekje heeft een licht corrigerend effect, vooral aan de buik om op deze manier kleine rolletjes, zonder al te veel druk, te verbergen. Dit broekje is ideaal voor het dagelijkse gebruik en zit iets hoger als een normale slip. Middenvoor is het broekje niet rekbaar, zodat het de juiste vorm kan geven en aan de pijpjes is het wat lager uitgesneden om de billen compleet te bedekken en afdrukken van een slip te voorkomen.

SHAPE TOP

De nieuwe tank tops met shaping effect zitten bijzonder strak rond het lichaam en zorgen voor een bijzonder slank en glad figuur onder strakke topjes. Ook kunnen deze topjes als hemdje onder een blouse of een blazer worden gebruikt. Shape tops zorgen voor een bijzonder platte buik, een slanke taille en verbergen kleine problemen op de rug.


Meer Lezen