Verzendkosten

Levering
Levertijd: 2-4 werkdagen.
De minimale orderwaarde bedraagt 30 EUR.
We hebben 50.000 producten op voorraad. Ieder artikel toont de beschikbaarheid.

Betaling: iDeal, Creditkaart, Vooruitbetaling / Bank-giro overschrijving.


Nederland Verzendkosten: 0,00 Euro vanaf 50 euro, anders 5 Euro*

België Verzendkosten: 0,00 Euro vanaf 50 euro, anders 5 Euro*

*Gratis verzending komt te vervallen als na retourzending het bedrag onder 50 Euro komt. In dat geval berekenen wij 5 euro verzendkosten met uw retour.


Retour voorwaarden

Wanneer de bestelling niet naar wens is, kunt u de bestelde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Slechts artikelen in de originele staat, dus schoon en niet gedragen en voorzien van alle aangehechte labeltjes worden door LACE geaccepteerd. Wij betalen u het reeds betaalde bedrag van de geretourneerde artikelen terug. Direct omruilen gaat helaas niet. U kunt hiervoor een nieuwe bestelling plaatsen met de gewenste artikelen.

* Voor Belgische klanten brengen wij 5 euro in rekening met uw retour voor het gebruik van ons retourlabel.

Zie de volgende link voor meer informatie over retourneren:
Retouren


Gratis retourneren:
Om gratis te retourneren kunt u gebruik maken van de door LACE aangegeven retourmethode, zoals vermeld op het retourformulier. Retourneren is enkel één keer per bestelling gratis.
Indien er voor een bestelling twee keer een retourlabel wordt gebruikt, brengen wij 5,00 EURO in rekening voor de retourverzending.
Als artikelen uit een bestelling in verschillende delen teruggestuurd worden, en wij uw retour dus meer dan eenmalig moeten verwerken, brengen wij ook 5,00 EURO verwerkingskosten in rekening.
Deze verzend- of verwerkingskosten worden automatisch afgetrokken van het restitutiebedrag.

Niet leverbare pakketten
Als u de levering van het pakket weigert of het pakket niet heeft opgehaald bij een afhaalpunt, behouden wij ons het recht voor om 11,90 euro van uw retourbedrag af te trekken voor de kosten die zijn gemaakt bij een dergelijke retourzending.