Over LACE – Specialist Grote Cupmaten

Op 28 december 2020 heeft LACE Lingerie het magische nummer van 1.000.000 bestellingen bereikt via de online shops, zoals lace-lingerie.nl
Dit is het nieuwste hoogtepunt van 20 jaar werk als toonaangevende online specialist met lingerie voor vrouwen met een grotere cup.
LACE werd in 1987 opgericht als lingeriewinkel in Denemarken. In het jaar 2000 werd het concept van een gespecialiseerd lingerie assortiment voor "vrouwen met een grotere buste" gelanceerd als catalogus en als online winkel.

In 2007 breidde LACE Lingerie zich uit naar Duitsland, waar het centrale magazijn werd gevestigd in de grensstad Flensburg. In 2012 is LACE Lingerie ook verder gegroeid met een webshop naar andere landen, waaronder Nederland.
Tegenwoordig maakt het online bedrijf 99% van de totale omzet uit en het ontwikkelt zich voortdurend.

Charlotte Maj Leerskov is de oprichter en enige eigenaar van LACE Lingerie met een hoofdkantoor in Denemarken, 20 minuten van Flensburg.

"We zijn begonnen met een paar duizend klanten in Denemarken vele jaren geleden. Dat we vandaag pakket nummer 1 miljoen kunnen verzenden, maakt me erg blij. We weten dat het lokaal erg moeilijk is om een enorm assortiment voor vrouwen met een grotere cup te vinden. Dus het is geweldig om zoveel klanten te kunnen helpen, en hier ook van te kunnen leven."

De derde generatie is vandaag onze Manager of Operations, dus LACE Lingerie verwacht ook in de toekomst veel vrouwen te kunnen helpen.

LACE catalogus