Trustpilot - meer dan 20.000 reviews

Welkom bij onze beoordelingen op Trustpilot! We zijn verheugd om onze uitgebreide collectie van 22.000 beoordelingen met je te delen, verzameld van onze gewaardeerde klanten in Nederland, Duitsland (link) en Denemarken (link). Hier vind je eerlijke en authentieke feedback van klanten die ervoor hebben gekozen om hun ervaringen met LACE te delen.

We waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt door je mening te delen. Deze beoordelingen spelen een cruciale rol in onze inspanningen om je de best mogelijke ervaring te bieden.


Via onze Trustpilot-beoordelingen krijg je inzicht in de ervaringen van onze klanten met onze producten, service en algemene klanttevredenheid. Of het nu gaat om ons zorgvuldig geselecteerde assortiment lingerie en ondergoed, onze snelle en betrouwbare levering of onze toegewijde klantenservice, onze beoordelingen geven je een goed beeld van wat je van ons kunt verwachten wanneer je bij ons winkelt.


We nodigen je uit om onze beoordelingen op Trustpilot te verkennen om een duidelijker beeld te krijgen van wat onze klanten over ons zeggen. We waarderen ook jouw mening en moedigen je aan om je eigen ervaringen met LACE te delen door een beoordeling achter te laten.


Alvast bedankt voor je interesse in onze Trustpilot-beoordelingen. We kijken ernaar uit om je een uitstekende service te bieden die voldoet aan jouw verwachtingen bij LACE.