Bh pasvorm guids

DE KLEINE BH GIDS

Omvangrijke misverstanden.

Is de bh omvang te groot, wordt de borst niet volledig gesteund. Het inkorten van de bandjes kan dit probleem niet verhelpen! De onderbusteband wordt enkel omhoog getrokken, drukt het ruggedeelte samen en zorgt zo vaak voor de verkeerde conclusie: de bh is te klein. Dit klopt echter niet. testtesttesttesttesttest

Alles in balans!

Is de omvang juist gekozen, zit de onderbusteband horizontaal op de rug en draagt 80% van het gewicht, waardoor ze de schouders ontlast. Wij zijn van mening: Een nieuwe bh moet op het laatste haakje strak en comfortabel zitten - is de bh al een tijdje in gebruik, kunt u de strakkere haakjes kiezen.Zonder druk.

U bh knelt onder de borst en zorgt voor een lelijke pasvorm? Het kan raar klinken, maar in de meeste gevallen is de omvang niet te klein, maar te groot. Kies voor een andere bh met een kleinere omvang, maar vergeet niet bij de cupmaten groter te kiezen, van bijv, E naar F.Recht is juist!

Controleer de pasvorm van de bh door naar één kant in de spiegel te kijken: loopt de onderbusteband horizontaal in een rechte lijn door is de maat goed. Een poging om een te grote omvang door het verkorten van de bandjes te corrigeren, zal niet funktioneren maar uw schouders belasten en niet comfortabel zitten.Neem afstand!

Ligt het bruggetje tussen de cups, niet direct tegen uw borstbeen, zult u ook afstand moeten nemen van de bh. De cups zijn te klein en/of de omvang is te groot. Probeer eens een grotere cup, of een kleinere omvang met ook een grotere cup.Perfecte pasvorm verbindt.

De ideale bh ligt direct tegen uw borst en laat tussen uw borstbeen en de bh- brug praktisch geen afstand. U kunt dit testen door van onderen een vinger hier tussen te steken, bij de juiste bh zult u niet ver komen.ARMEN OMHOOG, BORST VOORUIT

Controleer de pasvorm van de bh door uw armen omhoog te steken en in de lucht te graaien. Glijdt de bh over uw borsten omhoog, of uw borsten onder de bh door? Dan moet u in ieder geval een strakke omvang nemen en eventueel ook en grotere cup.

Vast in de cup.

Indien de omvang en de cup van de bh juist zijn gekozen, kunt u uw armen van vreugde in de lucht gooien en er zeker van zijn: De bh houdt alles vast en laat niks los.Push-up.

Controleer de pasvorm en de maat van de gekozen cups. Snijdt de cuprand in de borst, is dit een teken dat de cup te klein is of dat de cupvorm niet geschikt is voor u. En alstublieft, een push-up effect krijgt u van een push-up bh en niet door een te kleine cup te kiezen!De circel is rond.

Heeft u de juist cupmaat gevonden, ligt de gehele borst in de cup, de beugel zit in de plooi onder de borsten en de tepels zitten in het diepste punt van de cup. U kunt dit ook met de t-shirt test controleren: De overgang tussen bh en borst moet glad zijn.Het bandjes-drama.

Let er op dat de bandjes op de schouders niet de diep in uw huid snijden. Dit gebeurt wanneer er teveel gewicht aan de bandjes hangt en dit kan voor pijn en spanning in uw schouders en nek zorgen. Maak de bandjes wat losser en kies eventueel een strakkere omvang.Ideale gewichtsverdeling.

Een perfect passende bh ondersteunt de borst voornamelijk via de rug en de onderbusteband. (zie ook pag. 6 en 7) - De bandjes zijn enkel een klein hulpje. Klopt de gewichtsverdeling, liggen de bandjes comfortabel op de schouders zonder in te snijden.Samengevat ...

  1. De bh sluit op de rug in een horizontale lijn.
  2. De bandjes lopen losjes over de schouders.
  1. Het bruggetje ligt tegen het borstbeen.
  2. De bh zit strak onder de borst.


  1. Er ontstaat geen dubbele borst.
  2. De bh loopt horizontaal rond om het lichaam.