Gratis verzending en gratis retour (NL)*

Bye Bra

Je borsten zien er prachtig uit met een plak bh - strakker, gelift maar top een natuurlijke manier en dit zonder bh of operatie! De Bye Bra is gemaakt van een zeer dunne, flexibele en zelfplakkende folie die het mogelijk maakt de borsten een paar centimeter te liften.

meer informatie

Bye Bra maakt gebruik van plakband dat door 3M ( ´s werelds meest bekende producent van medische kleefstoffen ) is ontwikkeld. Het plakband is dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen, hetzelfde plakband wordt ook gebruikt voor pleisters en verbanden. Bye Bra lift niet alleen uw borsten en maakt deze symmetrisch, maar lift ook je zelfvertrouwen. Zo kun je je strapless, of andere bijzondere jurken met bijvoorbeeld een open rug, zelfbewust dragen, zonder dat er iets verschuift. Bye Bra is trouwens waterafstotend en kun je dus ook onder je bikini dragen, voor het perfecte strand figuur.

Zijde of silicone?

De Bye Bra plak bh´s worden geleverd met tepelbedekkers van zijde of silicone. Vraag je je af waarom je kunt kiezen tussen zijde of silicone? Iedere borst is anders, net als de tepels. De tepelbedekkers van zijde zijn kleiner ( 6 cm ), zachter en niet her te gebruiken. Het materiaal en het plakband zijn voor éénmalig gebruik, maar wel minder zichtbaar dan de silicone bedekkers, zodat ze onder bijvoorbeeld zeer dunne stoffen als zijde minder opvallen. De Bye Bry tepelbedekkers van silcone zijn groter ( 8 cm ) en wel her te gebruiken. Ben je van plan de plakkers vaker te dragen, of heb je grotere tepels, zullen de tepelbedekkers van silicone beter blijven zitten.

Filters Sorteren