Pareo Guide

Een pareo of sarong is momenteel dé musthave onder de bad- en strandmode. Je kunt hem op talloze verschillende manieren dragen en als je weet hoe je hem goed kunt stijlen, kleedt hij ook nog eens prachtig af.

meer info

Wikkel en knoop je pareo om verschillende rokjes en jurkjes te creëren of gebruik hem als omslagdoek voor en na het zwemmen. Deze veelzijdige accessoire zorgt voor een bijzondere stijlvolle outfit met net dat beetje extra flair. Bekijk de video´s hierboven voor meer tips en ideeën om je pareo perfect te dragen.

Gebruik een pareo om je huid voor de sterkste straling van de zon te beschermen of juist om je warm te houden bij een fris strandbriesje. Draag zelfverzekerd je badmode outfit en maak gebruik van een pareo, die door de bescherming die hij biedt, de ideale begeleider van en naar het water is.

Afhankelijk van de grootte en het model van de pareo, kun je verschillende looks creëren. Lange rechthoekige pareo´s kun je makkelijk tot rokjes of kortere jurkjes stijlen terwijl je met grote vierkante pareo´s zelf elegante lange jurken kunt toveren. Oefen zeker even voor de spiegel welke stijlen en modellen het beste bij je passen. Ook met een grote vierkante pareo kun je korte outfits creëren, vouw hem hiervoor eenvoudig in de helft om een rechthoek te maken. Over het algemeen geldt, hoe groter een pareo, hoe meer verschillende stijlen je kunt creëren, van een kort rokje tot een enkellange jurk.

Pareo´s zijn ideal voor op reis, ze zijn licht en snel in een koffer of strandtas gepakt, bovendien kreuken ze niet veel omdat ze vaak van kreukvrije stoffen zijn gemaakt.

Bekijk bovenstaande video´s voor meer tips en ideeën.

Shop Pareos

Filters Sorteren
< 1 >
< 1 >