Gratis verzending en gratis retour (NL)*

Retouren

Het is natuurlijk jammer als uw bestelling niet helemaal naar wens was. Wij helpen graag met gratis advies zodat we samen de perfecte beha of bikini voor u kunnen vinden. Neem a.u.b. contact met ons op per mail service@lace-lingerie.nl. U kunt ook bellen ( 085 8880642 ) zodat we de pasvorm en maat kunnen bespreken. We kunnen ook advies aanbieden met foto of video contact via Whatsapp ( 06 40882407 ), Skype of Facetime als u zich daar goed bij voelt.

Snel, eenvoudig, gratis* en milieubewust retourneren met DPD
*Voor Belgische klanten brengen wij 5 euro in rekening met uw retour voor het gebruik van ons retourlabel.


U kunt uw artikelen in hetzelfde pakket retour sturen als waarin u het ontvangen heeft. Voor het retourlabel hoeft u enkel een label op te vragen bij onze klantenservice. Zij sturen u dan het label en de instructies per e-mail toe binnen 1 werkdag. Dat kan via service@lace-lingerie.nl of door uw retour aan te melden in uw account. U hoeft dan enkel het retourlabel uit te printen en het pakket af te geven bij een DPD parcelshop.

Wat zijn de voordelen
- U kunt het pakket online precies volgen, tot aan onze deur.
- Uw pakket is zonder omweg natuurlijk sneller bij ons retour voor verwerking en terugbetaling.
- Het is voordeliger dan op eigen kosten verzenden.Wilt u graag op eigen kosten retourneren of met een andere bezorgdienst?
Dan kunt u het pakket op laten sturen naar onderstaand afleveradres. Vergeet niet om altijd om een verzendbewijs te vragen en het bijgeleverde retourformulier in het pakket toe te voegen.

LACE GMBH
Graf-Zeppelin-Str. 20
24941 Flensburg
Duitsland


Heeft u geen mogelijkheid om het retourlabel uit te printen?
Geef dit bij het plaatsen van uw bestelling in het commentaarveld aan of stuur een e-mailtje naar service@lace-lingerie.nl. Dan zullen wij vast een retourlabel voor u aanmaken en uitprinten, zodat dit samen met uw bestelling toegestuurd kan worden.