Gratis verzending en gratis retour (NL)*
Bye Bra

Plak bh tape F-H cup met lichte silicone tepelbedekkers

EUR 25,95
Dit artikel is uitverkocht
Kleur:
Maattabel

...

ONE
SIZE ONE SIZE
 • Artikelbeschrijving
  Bye Bra
  Plak bh tape F-H cup met lichte silicone tepelbedekkers
  Accessoires
  De Bye Bra plak bh is dé oplossing om snel en efficiënt de borsten van een vrouw te liften, zonder dat er een BH of een operatie bij te pas komt. De Bye Bra is heel dun en bevat een flexibel zelf plakkend folie. Hiermee is het mogelijk de tepels centimeters te liften of om de borsten te corrigeren. De 3M tape is veilig voor de borsten. Ook wanneer borsten verschillen in grote of vorm is de Bye Bra plak beha een uitkomst vanwege het corrigerende vermogen.
  Jurkjes die om de nek sluiten, open zijn op de rug, strapless, hangend – ze kunnen allemaal weer de kast uit! De Bye Bra brengt de borsten niet enkel in een gewenste vorm, maar je voelt je er ook zelfverzekerder bij. De Bye Bra maakt de borsten steviger, terwijl ze nog vrij zijn om te bewegen. De Bye Bra VOELT natuurlijk en zorgt dat de borsten de natuurlijke verschijning behouden.
  De D,E,F, ook wel D+ genoemd, variant bevat 3 paar plak bh’s en 3 paar tepelbedekkers alsmede de F+.

  ZIJDEN of SILICONEN tepelbedekkers?
  U vraagt zich misschien af of u de Bye Bra plak bh met de zijden of met de siliconen tepelbedekkers zou moeten aanschaffen en wat het verschil precies is. De zijden tepelbedekkers zijn wat kleiner en dunner, ideaal voor onder een dun satijnen jurkje. De siliconen tepelbedekkers zijn wat dikker (8 cm), maar beschermen daardoor de tepel beter en zijn vooral aan te raden indien u een wat groter dan gemiddelde areola of tepel heeft.

  GRATIS VERZENDING in NL*
  GRATIS RETOUR in NL*

  Straal je schoonheid uit ... Bye Bra Plak bh tape F-H cup met lichte silicone tepelbedekkers behoort tot artikelgroep BH - Strapless en is deel van de collectie Bye Bra. Dit artikel heeft artikelnummer 9377_skin=01f bij Bye Bra, is verkrijgbaar in de volgende kleuren: en maten: , en bestaat uit de volgende materialen: Acrylic Copolymer Adhesiv 16%.

  Betaling is mogelijk per iDEAL, Paypal of creditkaarten (VISA, Mastercard etc.). Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via service@lace-lingerie.nl


  • Acrylic Copolymer Adhesiv 16%
  • Handwas
  • Niet strijken
  • Bleken niet toegestaan
  • Niet in de droger
  • Niet stomen
  Ask about this
 • Levering
  Text goes here
 • Klantenservice
  Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via service@lace-lingerie.nl

LACE adviseert...