Video

Een foto zegt meer dan duizend woorden, maar een video zegt nog meer.

Het LACE team weet hoe populair online shoppen geworden is. Wij proberen dit daarom ook zo spannend en makkelijk mogelijk te maken. Dit doen we bijvoorbeeld door de big-cup artikelen die we op voorraad hebben extra voor te stellen. Of het nu via een foto of een video is, wij proberen de artikelen zo waarheidsgetrouw en gedetailleerd mogelijk weer te geven. Dit doen we door de verschillende modellen van alle kanten te belichten en ook door de mogelijkheid om de foto te vergroten, op deze manier zijn alle details precies te zien. In de video´s belichten we de bijzondere aspecten van bepaalde modellen en proberen we zo duidelijk mogelijk de pasvorm weer te geven, zodat u hier optimaal over geïnformeerd bent, nog voor u de bestelling plaatst.

LACE ondersteunt je waar we maar kunnen! Of het nu gaat om pasvorm advies, de juiste stijl, of welke details en mogelijkheden een product biedt. LACE beschikt over talloze video´s, die alles tot in detail laten zien. Zo weet je precies wat je bestelt. De videos´s zijn o.a. van: LACE Swim en LACE Design, maar ook van de bekendste Europese merken als: PrimaDonna, Chantelle, Freya und Curvy Kate of Playlist van: T- shirt bh´s, Shapewear of Black Lingerie.

Zoek naar de rode ´Play´ knop Video die te zien is op de produkten waarvan een video beschikbaar is, of bekijk de catergorieën onder aan de pagina.

Pasvorm Videos

LACE Swim

´BORSTVRIENDELIJKE´ KLEDING

PrimaDonna Lingerie

T-Shirt BHs

Sport BHs

Voedingslingerie

Bikinis


BEZOEK ONZE KANALEN

Je kunt alle LACE-productvideo's vinden op het LACE YouTube-kanaal of op LACE Vimeo!