Gratis verzending en gratis retour (NL)*

PrimaDonna Swim

Pasvorm, mode en functie zijn prioriteiten bij PrimaDonna. Met dezelfde aandacht voor detail, pasvorm en kwaliteit waarmee PrimaDonna zijn lingerie ontwerpt, ontwerpt ze ook de badmode die bestaat uit: badpakken, tankini´s, bikini topjes en strandaccessoires. Deze zijn beschikbaar tot de Europese I cup en bevatten ook een aantal plus-size badpakken en bikini´s.

meer informatie

Er zijn verschillende modellen, waaronder gewatteerde en ongewatteerde bikini topjes in zowel strapless bandeau, halternek of push- up modellen. Veel van de PrimaDonna badpakken beschikken over zogenaamde multiway bandjes, bandjes die op verschillende manieren te dragen zijn, o.a. samengebonden als halternek of als gekruiste variant: racerback.

Prints en opdrukken zijn elegant en klassiek. Levendige bloemen geïnspireerd door de jungle en klassieke strepen zijn vaak terug te vinden net als wat gewaagdere opdrukken. Tijdloze basismodellen zijn bijvoorbeeld de: Cocktail en Sherry. met een klassiek vormgeving en kleine details voor een prachtig figuur.

Bekijk ook PrimaDonna en PrimaDonna Twist voor luxe lingerie.

< 1 2 >
< 1 2 >