PrimaDonna Twist

Met dezelfde filosofie als bij PrimaDonna, ontwerpt PrimaDonna Twist comfortabele luxe lingerie met bijzonder zachte en vormgevende cups en gewaagde kleuren en trendige modellen voor vrouwen met een grote cupmaat.

meer info

Beschikbaar tot de Europese cupmaat H, maakt Twist vaak gebruik van grafische prints in combinatie met transparante stoffen. Designs zijn zeer vrouwelijk waarbij slechts minimaal gebruikt wordt gemaakt van kant of borduursel.

Het populaire A la Folie model heeft zowel plunge als volle cup modellen in de serie, net als chique shapewear, dit ontwerp is gebaseerd op de corsets uit de jaren ´50. I Want You is gemaakt van transparante stoffen met een fijn kanten randje en beschikbaar in een ondoorzichtige gewatteerde halve cup of een beugelbh waarbij deze serie eenvoudig gehouden is maar wel bijzonder vrouwelijk.

Voor meer luxe lingerie, bekijk ook PrimaDonna.

< 1 2 3 >
< 1 2 3 >

PrimaDonna Twist biedt lingerie voor vrouwen met een grote cup, die graag sexy, vrouwelijk en trendy willen zijn. Het zijn spontante en vrolijke vrouwen die in de collectie´s van de bestaande merken niet precies vinden waarnaar ze zoeken. De Leading Lady, waarnaar PrimaDonna met deze casual chique collectie streeft, is tevreden met haar lichaam en trots op haar vrouwelijke vormen. Ze danst door het leven met een impulsieve en vrolijke flair. PrimaDonna Twist is een gloednieuw lingeriemerk, gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis over grote cups. Deze Know-How van de PrimaDonna designers staat garant voor een perekte pasvorm, optimale steun en een prachtige kwaliteit.