TIPS VOOR ´ BORSTVRIENDELIJKE ´ KLEDING

Voor een optimale uitstraling is een goed zittende en comfortabele BH onmisbaar. Een goed passende bh ondersteunt de borsten zodat deze in het diepste gedeelte van een t- shirt zitten en zo voor een slanke taille zorgt.

Zoek het beste naar topjes die in de taille goed zitten en ook lang genoeg zijn. Hoog gesloten topjes of colletjes kunnen de boezem optisch vergroten. Topjes met een V. hals verlengen het bovenlichaam en hals waardoor je er slanker uit ziet.

Als je je boezem niet wilt benadrukken, kies dan niet voor topjes met roesjes, zakjes of sjaaltjes, omdat deze het bovenlichaam meer volume geven.Kies eerder voor modellen met horizontale strepen, naden, knoopjes als je slanker wilt lijken, want deze leiden de blik juist af . Kies in dit geval ook beter niet voor horizontale strepen omdat deze je ook voller laten lijken.

Ook is het bijzonder belangrijk op je houding te letten sta rechtop met je schouders naar achteren, Je hoeft je niet te verstoppen en laat je vrouwelijke rondingen gerust met veel zelfvertrouwen zien.

WIL JE MEER INFORMATIE?

Lees dan ook onze gids voor ´borstvriendelijke ´ kleding. Voor meer informatie over de verschillende modellen en voor tips om de juiste maat te vinden.

Heb je ook al het nieuwe LACE BH topje ontdekt? Het is verkrijgbaar in de EU maten E tot I . Het is een b topje met ingenaaide bh en door de smalle spaghetti bandjes ideaal om op een warme dag i.p.v. een hemdje onder een blouse of jurk te dragen.