BABYDOLL´S EN ANDERE VERLEIDELIJKE LINGERIE

Babydolls

Babydolls zijn DE perfecte oplossing voor vollere vrouwen met een grote boezem die op zoek zijn naar boudoir lingerie. De meeste babydolls die LACE in de collectie heeft bestaan uit een normale bh waaraan een rokje of een jurke is vast genaaid. Hierdoor krijgt de borst voldoende ondersteuning en kun je in principe gewoon je normale bh maat bestellen van onze babydolls.

De bh kan gewatteerd of eenvoudig zijn en ook de lengte van het rokje kan variëren. Vaak komt het tot net over je heupen, tot bijna je bovenbeen. Sommige rokjes zijn transparant, andere bestaan uit meerdere lagen waardoor ze nog meer verhullen en een bijzonder slank silhouette toveren.

TIP: Combineer een babydoll altijd met het bijpassende slipje. Op deze manier maak je je verleidelijke outfit helemaal af en kun je je helemaal zelf verzekerd en sexy voelen, in je perfect passende boudoir lingerie.

babydoll
PrimaDonna Twist I Want You

babydoll
Elomi Anushka

babydoll
Kris Line Fortuna

babydoll
Kris Line Fortuna


VERLEIDELIJKE SETJES

Bijzonder verleidelijke setjes zijn te verkrijgen in talloze kleuren en modellen. Transparante bh´s met modieuze cut- outs of details met veter snoering zijn bijzonder populair op het moment. Ga voor de adembenemende totale look en maak je outfit compleet met een jaratelle of kousband.

seductive lingerie
Peek a Boo van Scantilly door Curvy Kate

seductive lingerie
Peek a Boo van Scantilly door Curvy Kate

seductive lingerie
Freya Pulse

seductive lingerie
PrimaDonna Couture


Meer Lesen