BODY´S: DE ALLES IN ÉÉN OPLOSSING

Een body met beugels - of een Bodysuit - zorgt voor een prachtig slank silhouette, vormt de taille en verbergt kleine probleempjes op de heupen. Body´s hebben verstelbare bandjes en een sluiting met haakjes en oogjes in het kruis. Sommige modellen hebben nog een extra sluiting op de rug, voor bijzonder makkelijk aan- en uittrekken, terwijl andere modellen wat elastischer zijn en je deze gewoon omhoog kunt trekken Het voordeel van een body met beugels, in vergelijking tot een body met een open borst, is dat de body met beugels alles in één is, de beugel bh zit er direct bij waardoor je bijvoorbeeld ook maar één paar schouderbandjes hebt.

Bij LACE zijn vooral de body´s van PrimaDonna en PrimaDonna Twist bijzonder populair. Bij deze merken zijn er voor ieder seizoen verschillende comfortabele BASIC modellen, corrigerende en ondersteunende modellen, maar ook luxe en trendy body´s verkrijgbaar.

DE KLASSIEKERS

classic bodysuit
PrimaDonna Madison

classic bodysuit
PrimaDonna Deauville

classic bodysuit
PrimaDonna Couture


TIPS VOOR HET AANTREKKEN

Het kan soms problematisch zijn de juiste body te vinden, niet alleen omdat ze in de lengte niet verstelbaar zijn, maar ook omdat de pasvorm van de billen en de heupen in verhouding staat tot de bijbehorende gemiddelde onderbusteband en cupmaat . Belangrijk is daarom erop te letten dat de beugels niet naar beneden getrokken worden, maar netjes onder de borst tegen het lichaam zitten. Bij sommige merken vallen de body´s ook bijzonder klein uit, waardoor het niet vreemd is, 1 of 2 maten groter te proberen. Vergeet in dit geval niet dat , indien je voor een grotere omvangsmaat kiest, je de cupmaat kleiner moet nemen. Bijvoorbeeld: zit een 75F te strak, dan kun je een 80E proberen. Het volume van beide cups is hetzelfde door het zogenaamde ´kruismaten´ systeem.

DE BASICS

basic bodysuit
PrimaDonna Twist Tresor

basic bodysuit
PrimaDonna Satin

basic bodysuit
PrimaDonna Twist - A La Folie Body met open borst, in combinatie met een losse bh als alternatief voor een normale body.


TRENDY BODY´S

Sommige vrouwen dragen graag dagelijks een body, terwijl andere een body alleen dragen voor een bijzondere gelegenheid, bijvoorbeeld onder een avond-, bruids- of cocktailjurk. Body´s zijn er in talloze verschillende functionele of trendy modellen.

fashion bodysuit
Ulla Carla

fashion bodysuit
PrimaDonna Ray of Light

fashion bodysuit
Gossard Gypsy