Ulla

Dit luxe Duitse merk heeft zijn focus vooral op pasvorm en kwaliteit gelegd en dit in het bijzonder voor de grotere cupmaten, die gaan zelfs tot de Europese maat L.

meer info

Innovatieve designs met slimme ontwerpen, zoals terug te vinden in de serie´s: Alice en Viola hebben een naadloze buitenkant van de cup. met vastgezette binnen cups voor een ondersteuning en vorm in grote cupmaten. De Alice collectie heeft ook een uniek shape topje met bh cups, dat tot op de heupen loopt, met een eenvoudige rug voor een perfecte pasvorm onder topjes en jurkjes.

Slips en string zijn extra ontworpen voor de vollere vrouw, zodat ze net iets meer huid bedekken op bijvoorbeeld de heupen en de billen. Het modieuze Exclusive heeft ook een bijzonder verleidelijk opengewerkt slipje en een prachtige babydoll.

De voedings serie Lilly is uniek door de verwijderbare beugels en kan hierdoor zowel met als zonder beugel gedragen worden, dit zorgt voor extra comfort tijdens het borstvoeden. De sportbh´s met beugel van de serie Kate bieden een soort van inkapselen van de borst voor extra ondersteuning tot de cupmaat L en zijn gemaakt van anti- bacteriel materiaal met comfortabele gevoerde bandjes.

Bekijk hier meer comfortabele en luxe lingerie in grote cupmaten: PrimaDonna.

< 1 2 >
< 1 2 >