Triumph

Dit toonaangevende Duitse merk ontwerpt lingerie met het oog op comfort en heeft recent een aantal nieuwe producten gelanceerd, zoals de Magic Wire en de Comfort wire, dit zijn herontwerpen van de klassieke beugels en zorgen voor nog meer comfort.

meer info

Magic Wire is een bijzonder flexibel siliconen gel dat dezelfde ondersteuning geeft als een beugel, maar met het comfort van een bh zonder beugel. Deze beugel vind je terug in de Contouring Sensation t- shirt bh´s.

Gemaakt van zacht, kunstof en verend materiaal, dat zich aan je bewegingen aanpast is de Comfort Wire terug te vinden in veel van Triumph zijn Minimizer collectie´s zoals bijvoorbeeld de Shape Sensation, My Flower, Lovely, Comfort en de Urban Minimizer. Deze Minimizer serie´s verkleinen de borst optisch en geven een ronde vorm.

De Beauty Full collectie´s van Triumph zijn prachtige volledige cups en hebben zowel niet gewatteerde modellen als gewatteerde t- shirt bh.s.

Met bh´s die gaan tot de Europese cupmaat H en kleuren en stijlen voor de vollere vrouw, heeft Triumph ook een grote collectie aan Shape Wear, waaronder o.a. camisole topjes, hoge slips, taille slips en onderjurkjes en body´s met een open borst gedeelte.

Filters sorteren

sorteren

< 1 2 >

< 1 2 >