Shock Absorber

Sport bh´s van het merk Shock Absorber zijn sportbh´s zonder beugel speciaal ontworpen voor intensieve sporten met veel lopen, springen en rennen en lopen tot de Engelse cupmaat HH.

meer info

De Active Multi sport bh´s hebben een verborgen bh systeem dat de borsten inpakt terwijl de buitenstof de borst ondersteunt en lichtjes samendrukt, zodat het effect van een sport ( crop ) top ontstaat. De schouderbandjes zijn verstelbaar en zitten wat centraler op de rug. De unieke sluiting op de rug met een dubbele rij haakjes en oogjes zorgt voor extra stevigheid.

Ontworpen speciaal voor het hardlopen heeft de Ultimate Run bh geen beugels, comprimeert de borst en heeft een naadloze binnencup om schuren te voorkomen. De buitenstof heeft een bijzondere naadvoering om de borst in te kapselen en comprimeert de borst op bewegingen te minimeren. Schouderbandjes zijn verstelbaar met een speciaal soort klittenband systeem. Met een extra klemmetje kun je de schouderbandjes ook samenbinden op de rug waardoor een racer-back ontstaat.

Gebruikte materialen zijn zweet transporterend en ademend, voor een schoon en droog gevoel en zijn te verkrijgen in klassiek zwart of in energieke modieuze kleuren en designs.

De omvang van Shock Absorber is erg strak, waardoor je misschien het beste direct een zogenaamde kruismaat mee kunt bestellen ( omvang een maat groter, cup een maat kleiner ) om te kijken wat het meest comfortabele voor je is.

< 1 >
< 1 >

Shock Absorber SPORT, bh´s tot een H- cup. Tip: Dit merk werkt met het engelse cupmaten systeem.