Gratis verzending en gratis retour (NL)*

LACE Lingerie

Voor vrouwen met een grote cupmaat is het bijzonder moeilijk passende bovenkleding te vinden. Vaak zijn ze gedwongen een maat groter te nemen, waardoor de bovenkleding op andere plaatsen te ruim is. Om dit probleem te verhelpen, heeft LACE Design zijn eigen collectie ontworpen. De Classic blouse is ideaal voor op kantoor, in de horeca, vrije tijd of zelfs een feestelijke gelegenheid. In combinatie met een blazer of op een spijkerbroek - deze blouse is ideaal te combineren en beschikbaar in verschillende kleuren.

meer info

Een ideale mix uit extravagant en comfortabel is de Casual blouse. Het gerimpelde cup gedeelte biedt veel ruimte en is flexibel, bovendien worden door de Empire stijl het decolleté en de taille benadrukt.

Onze blousjes zijn beschikbaar in de omvangsmaten 65-90 in combinatie met de cupmaten: F - H.

Comfortabele badmode in vrolijke kleuren en met een perfecte pasvorm vind je bij: LACE Swim

< 1 2 3 >
< 1 2 3 >

Borstvriendelijke kleding van LACE Design!
Welke vrouw met een grote cupmaat kent het volgende probleem niet: Bovenkleding in standaardmaten zit aan de taille te wijd of aan de borst te strak - en de keuze tussen knellende knopen of te veel stof in de taille en aan schouders is geen leuke keuze. Als experten voor grote cups hebben we het aangedurfd een eigen collectie op te zetten. De kleding is verkrijgbaar in de maten XS - XL. Bij iedere maat kan nog tussen de cupmaten E-F of FF-G gekozen worden.