Empreinte

Van begin af aan heeft Empreinte technisch perfecte bh´s ontworpen in hun eigen verfijnde stijl, met een perfecte pasvorm. Een bh van Empreinte optimiert het figuur op een fabelhafte manier met als extra bijzonderheid een slankmakend effect voor een smaller silhouet. Iedere bh wordt gekenmerkt door Franse luxe.

meer info

De cups zijn van stevig materiaal, zodat ze de hele dag door een goede ondersteuning kunnen geven. Dankzij de elastische bandjes, die tot 30% korter gemaakt kunnen worden, wordt de rug optimaal ondersteund en het naar boven glijden verhinderd. De beugel heeft een bijzondere gesloten vorm en de stevige stof geeft extra ondersteuning en bevordert tegelijkertijd het slank makende effect. De bh´s zijn beschikbaar tot een Europese cupmaat H.

Het Melody model bestaat uit zacht en prachtig kant en is beschikbaar in verschillende elegante kleuren zoals bijvoorbeeld een prachtige gouden caramel tint. Cassiopee en Nikki zijn, ondanks filigrane stiksels, praktisch onzichtbaar en Irina is juist mysterieus door de speelse details en het edele robijnrood.

Filters Sorteren

Sorteren

< 1 2 >

< 1 2 >