Empreinte

Van begin af aan heeft Empreinte technisch perfecte bh´s ontworpen in hun eigen verfijnde stijl, met een perfecte pasvorm. Een bh van Empreinte optimiert het figuur op een fabelhafte manier met als extra bijzonderheid een slankmakend effect voor een smaller silhouet. Iedere bh wordt gekenmerkt door Franse luxe.

meer info

De cups zijn van stevig materiaal, zodat ze de hele dag door een goede ondersteuning kunnen geven. Dankzij de elastische bandjes, die tot 30% korter gemaakt kunnen worden, wordt de rug optimaal ondersteund en het naar boven glijden verhinderd. De beugel heeft een bijzondere gesloten vorm en de stevige stof geeft extra ondersteuning en bevordert tegelijkertijd het slank makende effect. De bh´s zijn beschikbaar tot een Europese cupmaat H.

Het Melody model bestaat uit zacht en prachtig kant en is beschikbaar in verschillende elegante kleuren zoals bijvoorbeeld een prachtige gouden caramel tint. Cassiopee en Nikki zijn, ondanks filigrane stiksels, praktisch onzichtbaar en Irina is juist mysterieus door de speelse details en het edele robijnrood.

< 1 >
< 1 >

Vanaf begin af aan ontwerpt Empreinte modellen die technisch op de nieuwste stand zijn, hierdoor onstaat een produkt dat gemaakt is om perfect te passen. Een Empreinte beha omhult uw silhouette op een bijna magische manier en zorgt zo voor een slanker effect.
Cups: De cups zijn gemaakt van stevig materiaal voor een optimale ondersteuning en draagcomfort, de gehele dag.
Bandjes: De bandjes zijn voor maar 30% elastisch, dit voor extra ondersteuning en comfort .
Beugel: De beugel heeft een gesloten vorm en is gemaakt van speciaal materiaal voor een optimale ondersteuning en een slanker silhouette.
Rug: Het speciaal door Empreinte ontworpen rugpand is gemaakt van bijzonder materiaal zodat de beha niet naar boven of naar beneden kan verschuiven.