Gratis verzending en gratis retour (NL)*

Curvy Kate

Curvy Kate is een modieus merk voor een grote cupmaat, met de Engelse cupmaten E tot K in de collectie.. De stijl is voornamelijk vrolijk en verleidelijk met gewaagde kleuren en designs, vaak gecombineerd met transparante elementen.

meer info

Populaire balconette bh´s zijn de serie´s Florence en Princess. Curvy Kate staat voornamelijk bekend om haar grote collectie van gewatteerde halve cup bh´s, zoals de Tease. Ook heeft ze naadloze t- shirt bh´s in de collectie zoals bijvoorbeeld de verschillende Smoothie modellen.

Ook bijzondere modellen als een badydoll met cupmaten, de indrukwekkende strapless serie Luxe ( tot een H cup ) en de bijzonder verleidelijke collectie Scantilly, met de verschillende open gewerkte en transparante modellen, behoren tot de collectie.

Filters Sorteren
< >
< >

Curvy Kate is een engels merk. Prachtige bh´s van een D- tot een K- cup. Tip: dit merk werkt met het engelse cupmaten systeem. Curvy Kate gebruikt haar eigen vertaling van de UK maten in EU maten in de beha-labels en helaas is deze vertaling van de maten niet korrekt. Dit kan voor verwarring zorgen, maar Lace houdt zich aan de orignele Engelse maten.