Gratis verzending en gratis retour (NL)*

Chantelle

Chantelle staat voor verleidelijke Franse flair. Met de eerste bh´s die Chantelle in de jaren ´70 heeft ontworpen, heeft dit merk de grenzen betreffende draagcomfort verlegd. Tegenwoordig biedt dit Franse merk talloze verschillende stijlen aan. Elegante stoffen en verleidelijk kant in combinatie met zachte en glanzende kleuren zorgen voor een perfecte couture- stijl en overtuigen niet alleen de eigenlijke draagster.

meer info

Onze absolute lievelingsbh´s zijn bijvoorbeeld de Hedona bh, de Spacer T-shirt bh uit de Aeria serie en de licht gewatteerde T- shirt bh uit de Everyday Lace serie. Bovendien zijn er nieuwe modellen bijgekomen in de populaire serie´s: Courcelles en Festivite.

Ook zijn er grote maten beschikbaar,zo zijn de serie´s Revele Moi en Velvet bijvoorbeeld te verkrijgen tot een Europese maat 95 I.

Chantelle Swim biedt ook bijzonder stijlvolle en chique badmode.

Filters Sorteren
< 1 2 >
< 1 2 >

Chantelle, verleiding uit Frankrijk. De franse allure. Elke vrouw bezit de gave, een soort van tijdloze elegantie uit te stralen. Dit bijna onzichtbare vonkje heet allure, het uitstralen van zelfvertrouwen. De allereerste bh´s die Chantelle in de jaren 70 heeft ontworpen, verleende een nieuw soort van draagcomfort. Het is meer dan een eenvoudig kledingstuk uit stof, het is het dagelijkse goede gevoel waarom vrouwen hun keuze op Chantelle laten vallen, en dit niet meer willen missen. Dit kleine beetje extra aan vrouwelijkheid in Couture- stijl, dat je niet op het eerste moment ziet, is juist dat wat Chantelle van de rest onderscheidt. Ze wordt begeleid van glamour en sensualiteit, de franse levenswijze, de instelling op ieder moment elegant te zijn en de gedachte, je eigen vrouwelijkheid en zelfverzekerdheid uit te stralen.