Anita

Anita is een bekend en bijzonder goed Duits merk dat veel waarde hecht aan een combinatie van uitstekende kwaliteit en een goede pasvorm. LACE heeft van het merk Anita de Europese maten 65 tot 95 en de cupmaten E tot J in de collectie.

meer informatie

De Anita Sportbh´s bieden een extreem goede ondersteuning - tot een cupmaat H. De modellen Extreme Control en Dynamix Star hebben geen beugel terwijl het model Momentum zowel met als zonder beugel te verkrijgen is. Alle bh´s zijn gemaakt van ademende en warmteregulerende stoffen, die zeer snel droog zijn en optimaal beschermen tegen wind en kou.

De voedingsbh´s van Anita zijn verkrijgbaar tot de cupmaat J. De modellen Fleur, Maria en Laura zijn voedingsbh´s met een normale beugel, het model Paisley is het enige model met een bijzonder zachte en beweeglijke beugel voor extra draagcomfort. Het model kwikklip heeft geen beugel maar beschikt wel over bijzonder zachte en comfortabele schouderbandjes, waardoor deze ook bijzonder goed tijdens het slapen gedragen kan worden, alle voedingsbh´s van Anita hebben speciale voedingscup´s en bieden een bijzonder goede ondersteuning.

De modellen uit de Josephine collectie bestaan uit voorgevormde maar NIET gewatteerde bh´s en een normale beugel bh die met behulp van, door tülle versterkte zijpanelen de borst ondersteunt. Deze serie loopt zelfs tot de omvangsmaat 95.

< 1 >
< 1 >

Anita is een bekend en bijzonder goed Duits merk dat veel waarde hecht aan een combinatie van uitstekende kwaliteit en een goede pasvorm. LACE heeft van het merk Anita de Europese maten 65 tot 95 en de cupmaten E tot J in de collectie. meer info De Anita Sportbh´s bieden een extreem goede ondersteuning - tot een cupmaat H. De modellen Extreme Control en Dynamix Star hebben geen beugel terwijl het model Momentum zowel met als zonder beugel te verkrijgen is. Alle bh´s zijn gemaakt van ademende en warmteregulerende stoffen, die zeer snel droog zijn en optimaal beschermen tegen wind en kou. De voedingsbh´s van Anita zijn verkrijgbaar tot de cupmaat J. De modellen Fleur, Maria en Laura zijn voedingsbh´s met een normale beugel, het model Paisley is het enige model met een bijzonder zachte en beweeglijke beugel voor extra draagcomfort. Het model kwikklip heeft geen beugel maar beschikt wel over bijzonder zachte en comfortabele schouderbandjes, waardoor deze ook bijzonder goed tijdens het slapen gedragen kan worden, alle voedingsbh´s van Anita hebben speciale voedingscup´s en bieden een bijzonder goede ondersteuning. De modellen uit de Josephine collectie bestaan uit voorgevormde maar NIET gewatteerde bh´s en een normale beugel bh die met behulp van, door tülle versterkte zijpanelen de borst ondersteunt. Deze serie loopt zelfs tot de omvangsmaat 95.