Anita

Anita is een bekend en bijzonder goed Duits merk dat bijzondere waarde hecht aan een goede kwaliteit en pasvorm. LACE heeft van het merk Anita de Europese maten 70 tot 95 en de cupmaten E tot J in de collectie. De sportbh´s van Anita bieden een bijzonder goede ondersteuning, dit tot de cupmaat K.

meer info

De modellen Extreme Control en Dynamix Star hebben geen beugel terwijl het model Momentum zowel met als zonder beugel te verkrijgen is.
Alle bh´s zijn gemaakt van ademende en warmte verdelende materialen. Deze zijn zeer snel droog en beschermen optimaal tegen kou en wind.

De voedingsbh´s van Anita zijn verkrijgbaar tot de cupmaat J.

De modellen Fleur, Maria en Laura zijn voedingsbh´s met een normale beugel, het model Paisley is het enige model met een bijzonder zachte en beweeglijke beugel voor een extra hoog draagcomfort. Het mogel kwikklip heeft geen beugel, daarvoor echter bijzonder zachte en comfortabele bandjes, waardoor deze ook bijzonder goed tijdens het slapen gedragen kan worden,
Alle voedingsbh´s van Anita hebben voedingscup´s en bieden een bijzondere ondersteuning.

De modellen uit de normale collectie, zoals Josephine beschikken over voorgevormde niet gewatteerde cups, of een beugel bh. deze ondersteunen door bijzonderen panelen aan de zijkant of versterkte tülle. De Anita collectie heeft bh´s t/m de onderbusteomvang 95 in de collectie.

Filters sorteren

sorteren

< 1 2 >

< 1 2 >