LET OP: EU of UK BH cupmaten

Holland nl 5. Sep 2018

LET OP: EU of UK BH cupmaten:

Freya,
Fantasie,
Curvy Kate,
Elomi,
Gossard,
Wonderbra,
Shock Absorber.




LET OP:
LACE verkoopt in de EU maten die je ook op het waslabel ziet. Freya was origineel gebaseerd op een Engels maten systeem. Daarom laten wij ter info tussen de haakjes de corresponderende UK maten zien.


Video


Wij hebben een verandering bij de engelse maten in de besteltabel op onze website gemaakt. Alle engelse merken uit ons assortiment hebben wij altijd met engelse cup maten verkocht. Echter zijn steeds meer merken gestart met het weergeven van zowel Engelse maten als omgerekende Europese maten op het label. Dit zorgt voor verwarringen bij bestellingen. -> Wanneer bij ons een 70G wordt besteld, dan leverden wij als volgt:

Daarom hebben wij besloten ons aan te passen en vanaf nu de Europese maten weer te geven in onze besteltabel. Dat betekend dat in de toekomst u de Europese maat uit het label bij ons besteld, in het voorbeeld is dat de 70I

70I = (32G UK)

Echter hebben wij ook nog Engelse merken in onze collectie die NIET de maten omrekenen naar Europese maten. Bij deze merken blijven wij op de website de Engelse maten in de besteltabel weergeven. Dat ziet er bijvoorbeeld zo uit voor Panache:

Hier koopt u wederom 70G.

Wanneer wij een artikel in een Engelse maatvoering op onze website verkopen, dan schrijven wij dat in de product beschrijving.

Hier ziet u een tabel met de Engelse merken die de maatvoering omgerekend hebben naar een Europese maatvoering en de Engelse merken die dit NIET gedaan hebben.