Skype


Gratis Skype Video Beha advies
Met onze SKYPE bra-fitting kunt u vanaf nu thuis een professioneel maatadvies ontvangen. Alles wat u hiervoor nodig heeft is een computer, internet, webcam, een SKYPE account en een beetje van uw tijd. Onze adviseuses zijn tijdens het gehele gesprek zichtbaar en beantwoorden al uw vragen, wensen of problemen met betrekking tot uw bh´s.

Hoe gaat dit in zijn werk?
U maakt via de e-mail een afspraak met één van onze adviseuses en kunt dan al uw vragen over uw bh direct met haar bespreken. Zodat onze adviseuses u een zo goed mogelijk advies kunnen geven is het belangrijk dat u zich voor een moment enkel in uw bh, van de voor- zij- en achterkant voor de camera laat zien. Zo kan de pasvorm van uw actuele bh optimaal beoordeeld worden en zo kunnen het beste eventuele verbeteringen en tips gegeven worden. Soms zal het ook nodig zijn even uw armen boven het hoofd te houden, om o.a. de strakte van de onderbusteband te beoordelen en-of met een meetlint even correct uw omvang op te meten. Daarna kunt u zich vanzelfsprekend weer aankleden en de rest van het gesprek aangekleed voeren.


Wat trek ik aan voor een bra-fitting.
Onder uw kleding trekt u de bh aan waarvan u vindt dat deze het beste past en waarin u zich het beste voelt. Indien u net een bestelling van ons thuis heeft ontvangen kunt u ook één van deze bh´s aantrekken. Natuurlijk is het ook geen probleem meerdere modellen te bespreken.

Hoe kan ik mezelf uit het zichtveld omkleden?
Natuurlijk is dit mogelijk. Voor, tijdens of na het gesprek kunt u zich natuurlijk aan- of omkleden. Hoe u dit doet maakt voor ons niets uit, maar u moet er zich goed bij voelen.

Ben ik verplicht na een fitting iets te bestellen?
Nee, u bent natuurlijk niet verplicht iets te bestellen. Wij geven u alleen een passend advies en u heeft alle tijd om dit alles nog eens rustig te overdenken.

FAQ's
Wat kost een bra-fitting
Dit is natuurlijk een kostenloze service.

Hoe langt duurt een fitting?
Dit zal ongeveer een half uur duren.

Hoe maak ik een afspraak?
U kunt een mailtje met de vraag om een afspraak naar onze klantenservice: service@lace-lingerie.nl sturen. Momenteel zijn onze adviseuses van maandag t/m vrijdag tussen 10-12 uur en 13-15 uur voor u beschikbaar. Zodat wij ons perfect voor kunnen bereiden zou het fijn zijn als u in uw mailtje alvast wat informatie doorgeeft, zoals bijvoorbeeld uw maat ( omvang en cup ), uw confectiemaat en uw lievelingsmerk. Ook waarnaar u op zoek bent ( bijvoorbeeld kleur, model of gelegenheid ) kunt u ons van te voren even doorgeven.