DE PERFECTE PUSH- UP BH: DE DIRNDL BH

Push- up bh´s en gewatteerde balconette bh´s zijn ideale Dirndl bh´s om je Oktoberfest outfit perfect af te maken. Of je nu een wijde ronde hals hebt of een vierkante hals, deze bh´s passen met de brede en ver uit elkaar staande bandjes perfect onder een Mieder blouse. Tegelijkertijd zorgen de gewatteerde push- up cups voor een perfect decolleté.

dirndl push-up bra
Freya Deco Vibe

dirndl push-up bra
Dessira Blanche

dirndl push-up bra
PrimaDonna Twist I Want You

ONZICHTBAAR

Ben je op zoek naar een bh die niet zichtbaar is onder witte bovenkleding, zoek dan naar een kleur die goed past bij je huidskleur. Dit kan niet alleen beige of bruin zijn, maar soms ook rode of roze tinten of zelfs grijs. Een witte bh kan, zeker onder dunne blousjes of shirtjes, juist heel erg afsteken tegen je huid.

Om te voorkomen dat details of naden van een bh zichtbaar zijn, kies je het beste voor een t- shirt bh. Deze heeft praktisch geen naden en geen verdere details als bijvoorbeeld kant. Bijzonder populair bij LACE zijn de bh´s met de wat zachtere cups, zoals bijvoorbeeld de: Freya Deco Collectie of de Adele en Blanche van Dessira.

NIEUW BIJ LACE

Dessira is een Duits merk dat gespecialiseerd is in balconette bh´s. Balconette bh´s zijn ideaal voor onder een Dirndl. Deze modellen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en in de omvangsmaten 70 tot 95 in combinatie met de Europese cupmaten D tot I:

EXTRA DECOLLETÉ

Voor een extra gevuld decolleté en nog meer volume kun je ook altijd nog een paar extra gewatteerde push- up kussentjes in de cup leggen