21 jaar geleden, LACE papieren catalogus 2000

Holland nl 17. Nov 2021

21 jaar geleden, LACE papieren catalogus 2000

21 jaar geleden publiceerde LACE Lingerie de eerste gespecialiseerde catalogus met focus op "modieuze lingerie voor grotere borsten". Vroeger was het bijna onmogelijk om een beha te vinden voor vrouwen met een cupmaat D of groter. In deze tijd had LACE Lingerie stenen winkels en zagen we vraag van deze vrouwen met rondingen bij het aanpassen van beha's in onze winkels. In 2000 waren onze catalogi voor D-G of D-H cups. Sindsdien is het aanbod in de cupmaten aanzienlijk uitgebreid. Vandaag biedt LACE Lingerie beha maten tot een P cup.

Al in 2000 lanceerde LACE Lingerie de eerste online winkel samen met de gespecialiseerde catalogus. Vandaag zijn 99% van onze verkopen online. We hebben meer dan 1 miljoen online bestellingen verwerkt.

We zijn een aantal jaren terug gestopt met de papieren catalogi, terwijl de online winkel - in tegenstelling tot de papieren edities - natuurlijk altijd up-to-date worden gehouden met de laatste prijzen en voorraad. Terug in 2000 was de papieren catalogus de juiste keuze om de niche voor vrouwen met grotere borsten te promoten. 21 jaar later richten we onze volle energie nog steeds op deze doelgroep. Toen hadden we 15 merken, nu hebben we er 50. Toen hadden we 30 bh-maten, nu bieden we er 96 aan.