Shapewear voor een droomfiguur

Holland nl 7. Dec 2016
Shapewear voor een droomfiguur. Fashion en beauty, zijn mee van de meest actieve, afwisselende en grootste markten, met extreem veel produkten, merken en vrouwen. Het uiterlijk is voor veel vrouwen bijzonder belangrijk, Ze kiezen er bewust voor, hoe ze eruit willen zien en welke trends ze volgen. Door bijv. hun kledingkeuze wordt hun zelfvertrouwen gesterkt. Het maakt niet uit wat voor lichaam je hebt, of voor welke stijl je gekozen hebt, er zijn altijd fashion produkten die voor iedereen interessant zijn.

Shapewear is de afgelopen jaren bijzonder populair geworden. Veel vrouwen maken al gebruik van de mogelijkheid met goede shapewear een prachtig figuur te vormen. Ondanks de vele voordelen, doen er ook nog genoeg mythen en verkeerde verhalen de ronde over shapewear. Deze ruimen wij hieronder zo snel mogelijk uit de weg.

Mythen over shapewear - figuurvormend ondergoed


Shapewear is niet voor jonge vrouwen

Toegegeven, als je niet bekend bent met de moderne en actuele shapewear trends, zou je kunnen zeggen dat shapewear een heel stuk minder aantrekkelijk is als mooie lingerie. Eventueel zie je zelfs je oma voor je, met een huidskleurig en veel te strak korset. Vergeet dit alsjeblieft zo snel mogelijk. Shapewear wordt voor iedereen ontworpen zodat iedere vrouw haar lichaam prachtig in vorm kan brengen.

Shapewear zit niet lekker

Een veel voorkomende mythe is dat shapewear stijf, ongemakkelijk en onnatuurlijk is en je bovendien niet alle bovenkleding erover kunt dragen.Dit klopt niet, goede shapewear voelt zich aan als een tweede huid, die je ondersteunt en vormt zonder ongemakkelijk te zijn. Het belangrijkste voor een overtuigend en zelfverzekerd optreden, is immers dat je goed in je vel zit.

Shapewear is niet sexy

Veel vrouwen denken dat shapewear niet sexy is. Echter wordt shapewear door gebruik van kwalitatief goede stoffen, prachtige kleine en speelse details, en sierlijke stiksels, veranderd in prachtige lingerie. Zo verleidelijk en mooi, dat het bijna zonde is het te verstoppen onder kleding.

Shapewear is niet voor een maatje meer.

PrimaDonna heeft zogenaamde bodyshapers en figuur vormende slips tot maat 46 in de collectie en het merk Ulla zelfs tot maat 48. Op zoek naar een bijpassende top of body, vind je deze tot de cupmaat F. Voor vrouwen met een grote cupmaat adviseren we een body zonder cups, deze kun je namelijk combineren met je favoriete bh en is de beste oplossing om een prachtige figuur te vormen zonder de belangrijke ondersteuning voor de borst te hoeven missen.Ook bij de grote cups, hoef je niet bang te zijn compromissen te moeten maken door een kleine collectie.


LACE helpt

Wij van LACE hebben attractieve, comfortabele en kwalitatieve Shapewear in alle maten. Omdat wij gespecialiseerd zijn in bijzondere lichaamsvormen, hebben wij een grote keuze aan elegante en fijne Lingerie en Badmode met shaping effecten. Wij verzekeren je, ook jij vindt bij ons iets passends.
Shapewear is zo bijzonder omdat het het lichaam vormt, ongeliefde rolletjes glad strijkt en hierdoor een prachtig silhouet tovert. En dat niet alleen voor dat ene avondje uit, maar geniet dagelijks van deze voordelen. Maak een goed figuur, op ieder uur van de dag.