Bh advies via de mail - hoe gaat dit in zijn werk?

Holland nl 28. Nov 2016
Bh advies via de mail - hoe gaat dit in zijn werk?
LACE is online, dus is het voor ons ook logisch online hulp aan te bieden. Met duizenden bh´s en badmode met bh maten in meer dan 80 verschillende maten, komen er heel veel vragen naar ons toe.

Virtual fitting

E-mail is een hele gemakkelijke en snelle manier om ons een vraag te stellen als je bijvoorbeeld wat wilt weten over een ander merk dan je gewoonlijk draagt. de maatvoering van bepaalde merken of als je problemen hebt met de pasvorm van je laatste bestelling. Als je problemen hebt met de bh´s die je nu draagt, of deze zelfs zeer doen, neem dan contact met ons op, want wij kunnen je helpen.

Het is vandaag de dag erg gemakkelijk een mail te sturen vanaf thuis of je werk, of zelfs vanaf je mobiele telefoon als je onderweg bent, maar zou je op deze manier ook om bh advies vragen?

Fitting @ LACE

Bij LACE kun je bh advies ontvangen op de manier die voor jou het beste is. Dus bijvoorbeeld via persoonlijke fittings in onze winkel in Aarhus ( Denemarken ) of op ons hoofdkantoor in Flensburg ( Duitsland ). Maar we zijn ook online actief, dus via de e- mail, of een berichtje op Facebook, Instagram of Snapchat of ouderwets via een brief of een telefoontje. We bieden ook advies aan via Skype of FaceTime, op deze manier voorzien onze vrouwelijke adviseurs je het snelst van een passend advies.

Email fitting

Wil je advies via de mail, kan dit natuurlijk ook, Stuur ons dan informatie over maat, merk en model van je laatste bh´s of aankoop en dan het liefst vergezeld van 3 duidelijke foto´s van je beste, of juist slechtst zittende bh.

Tips voor de foto:

  • ten minste 3 foto´s hebben we eignelijk nodig:
  • van achteren, dus de rug waarop we kunnen zien of de bh omhoog trekt of juist insnijdt.
  • de zijkant, met de beugel goed zichtbaar, om te beoordelen of de cup je borst genoeg ondersteunt en of de beugel goed zit.
  • van voren, om te zien of de brug goed tegen je borstbeen aan ligt en de cups de borst goed omsluiten
  • Close- ups zijn goed, maar kom niet te dichtbij, we moeten wel zoveel mogelijk van de bh kunnen zien
  • Scherpe foto´s helpen ook erg voor een duidelijke beoordeling.
  • Donkere of zwarte bh´s zijn moeilijker te beoordelen, dus hoe lichter of feller de kleur hoe beter.
  • Je gezicht hoeft niet zichtbaar te zijn.


  • Voor ons is alleen de bh belangrijk, dus maak je geen zorgen over je kapsel, de stapel met was op de achtergrond of de kinderen die aan je benen hangen. Dus zet de zelfontspanner aan of vraag een lief persoon je hierbij te helpen.

    "Selfie"

    Ben je niet blij met de pasvorm, model of ondersteuning van je bh´s, of deze zijn zelfs ronduit ongemakkelijk of pijnlijk, neem dan even de tijd voor een paar ´selfies´ en stuur ons de foto´s op met wat aanvullende informatie zodat wij je kunnen helpen. Onze ervaren en uitsluitend vrouwelijke adviseurs, zullen vaak nog een aantal vragen aan je hebben of adviseren je direct met welke andere maat, model of serie je het beste uit kunt proberen. Vergeet niet bij ons is het verzenden gratis vanaf 50€ en het retour sturen ook, dus je kunt op je gemak wat nieuws bestellen en dit thuis uitproberen.