Grote cups voor de ´Kö´ - LACE opent haar eerste winkel in Düsseldorf.

Holland nl 28. Jun 2015
Grote cups voor de ´Kö´ - LACE opent haar eerste winkel in Düsseldorf.

Persbericht: Opening filiaal in Düsseldorf
Grote cups voor de Kö - LACE opent haar eerste winkel in Düsseldorf.
De firma Lace GmbH expandeert en opent op 16 Juli haar eerste winkel in de hoofdstad van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Deze LACE-fitting studio is maar een kleine 300 meter van de beroemde winkelstraat ´Kö´ in Düsseldorf verwijderd.

FLENSBURG 26.06.15
De firma LACE-Lingerie is DE expert voor grote cups in Duitsland en heeft zich op de cupmaten D t/m K en de onderbuste maten 60 t/m 95 gespecialiseerd. Verkocht worden de bh´s, behalve in de 2 winkels in Flensburg (D) en Aarhus ( DK ) voornamelijk via de grote internetshop. Maar nu breidt LACE haar aanbod uit met een winkel in de Corneliusstraat 14, te Düsseldorf.

´ Wij kijken er erg naar uit een groot gedeelte van onze trouwe klanten persoonlijk advies te kunnen geven. We hebben momenteel 10.000 klanten in het Duitse Ruhrgebied en nog eens 10.000 klanten in de omliggende BENELUX landen´ legt de eigenaresse Charlotte Maj Leerskov uit.

Tot het assortiment van de bh-fitting studio in Düsseldorf behoren dessous - lingerie en badmode van bekende merken als: PrimaDonna, Panache, Freya, Chantelle en Triumph maar ook het eigen merk LACE Design, met haar eigen badmode en blousen collectie en een outlet gedeelte voor de SALES.

´ Tot onze service behoort natuurlijk ook het professioneel opmeten van klanten die hun bh maat niet kennen. Alleen een goedzittende bh is uiteindelijk een perfecte bh, die niet knijpt, drukt of prikt. Via het click-and-collect systeem hebben onze klanten de mogelijkheid hun bestelling online te plaatsen en deze vervolgens in de winkel aan te proberen en te kopen´ alsus Charlotte May Leerskov.

De LACE GmbH werd in 1995 door de Deense onderneemster Charlotte Maj Leerskov gestart en heeft momenteel 50.000 klanten in Duitsland, Denemarken, Nederland, Frankrijk, Italie, Engeland en Polen.

Perscontact:

Lace Lingerie

E-Mail: service@lace-lingerie.nl