5 mythen over de push- up beha

Holland nl 13. Jan 2015
Sommige kunnen niet meer zonder, andere durven niet goed met. Hieronder verhelpen wij de verschillende vooroordelen over de push- up beha uit de wereld.

1. Een push- up beha past alleen bij een kleine boezem.     
Dat klopt niet. Een push- up beha kan ook door vrouwen met een grote boezem gedragen worden. De borst wordt niet alleen naar boven gedrukt maar ook gecentreerd, zodat een prachtig en verleidelijk decolleté ontstaat. Zodat het niet de opvallend wordt, raden we hier wel een push- up beha met wat minder vulling aan. Voor diegene die een bijzonder groot push- up effect willen bereiken, raaden we push- up´s met extra losse vullingen aan.
   
2. Een push- up werkt onnatuurlijk.  
Zodra u het juiste model en de juist vorm heeft gevonden staat niks uw natuurlijk werkende decolleté meer in de weg. Uw borst wordt natuurlijk en rond gevormd en er onstaat überhaupt geen pin- up effect.
   
3. Een push- up kan nek- en schouderpijn veroorzaken.
 
Mocht u pijn boven in uw rug hebben, ligt dat waarschijnlijk aan het feit dat u de verkeerde maat draagt. Mocht de beha op uw rug naar boven glijden of de schouderbandjes regelmatig afzakken, kunt u het beste een andere maat proberen. Deze pijn kan echter bij alle beha´s ontstaan.
   
4. Een push- up is een push- up.
 
Een push- up is vandaag de dag veel meer dan de beha met vulling die hij een paar jaar geleden nog was. Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende modellen verkrijgbaar. Maakt niet uit of u nu losse vulling voor middenvoor of voor aan de zijkant, met kant of helemaal glad zoekt. Met bijzonder veel vulling of eerder wat minder, een push- up is en blijft een push- up.
   
5. Een push- up wordt alleen bij bijzondere gelegenheiden gedragen.
 
Wie heeft dat dan gezegd? Een push- up kan ook iedere dag worden gedragen en niet alleen omdat er toevallig een huwelijk aankomt. U kunt altijd een push- up dragen als u daar zin in heeft. Het belangrijkste is dat u zich er goed bij voelt.