Pour Moi: voorjaar/ zomer 2015

Holland nl 27. Nov 2014

Pour Moi belooft ons voor de zomer van 2015 daar verder te gaan waar ze in 2014 opgehouden zijn. De bestsellers zijn verkrijgbaar in nieuwe kleuren, maar er zijn ook nieuwe modellen. Geloof ons maar, u zult meer dan tevreden zijn.


 
Azure: Deze klassieker van het merk komt in 2 nieuwe kleuren, In een prachtig diep blauw dat deze serie bijzonder glamoureus maakt en in een onschuldig witte variant. De allom bekende modellen zijn ook dit jaar weer verkrijgbaar: het slipje met koordjes, de bikini push- up en ook de slip met de plooiband Voor de fans van deze serie de perfecte mogelijkheid naar hartelust te combineren.
Azure in het wit zal pas vanaf begin volgende jaar verkrijgbaar zijn.



 
Key West: Een bijzonder intressante serie. Waarom? Omdat deze serie met de verschillende patronen toch onderling te combineren is. Zwart met witte bolletjes of het zwarte- wit gekartelde patroon. De bikini push-up bh combineren met de slip met koordjes of de tailleslp is absoluut aan te bevelen. Er zijn 12 verschillende combinaties mogelijk.


 
Siren: Op deze serie wachten we in het bijzonder. Waarom? Omdat hij bijzonder sexy is. Dunne bandjes en gedeeltijk transparant. Dit is DE bikini om alle blikken naar u te trekken. Siren heeft een bikini rio slip, maar ook een tailleslip en een push- up bikini. En welke kleur past hier het beste? Inderdaad, zwart! Houd onze newsletter in de gaten om te ervaran vanaf wanneer Siren te verkrijgen is.


 
Carnival: vanaf begin 2015 verkrijgbaar. Deze serie komt, na het succesvolle afgelopen jaar in rood, terug in een prachtige, bijna konings-, blauwe kleur. Een eenvoudige serie maar met veel geraffineerd details die uw figuur prachtig in scène zetten. Zonder twijfel een bijzonder succesvolle serie.


 
Fiji: verkrijgbaar vanaaf voorjaar 2015. Ook Fiji is al een oude bekende. Afgelopen jaar was hij meteen populair voor zijn steun en geliefd voor het bandeau-design . Wij hadden hem toen in zwart en wit, maar nu komt hij terug in leigrijs en hemelsblauw. Neem een kijkje, het loont in ieder geval!


 
Spice Island: vanaf begin 2015 verkrijgbaar. Dit jaar onder een andere naam, maar de kenners herkennen deze serie als de Antiqua serie van afgelopen jaar. Spice Iseland is ontworpen volgens hetzelfde principe: witte bolletjes op een rode achtergrond. Enkel een paar kleine details zijn verdwenen. Slip met plooiband, slip met koordjes een een push- up bh zijn om deze serie te verkrijgen.


 
Aloha: vanaf begin 2015 verkrijgbaar. Een geheel nieuw model, de gebloemde print op een blauwe achtergrond is met rood afgewerkt. Bijzonder opvallend is de tailleslip in de look van de jaren ´50. Een prachtige verschijning te zijn zonder lege portemonnee over te houden is dus toch mogelijk.