10 weetjes over PrimaDonna

Holland nl 19. Nov 2014

* Bh testpanel:


Dit Belgische merk laat iedere nieuwe collectie door een groep vrouwen met verschillende cupmaten testen. Alle details worden zorgvuldig gecontroleerd voordat een bh in productie gaat.

       
* 58 verschillende maten:

Een grote cupmaat is niet zoals vele andere borsten. Iedere boezem is anders en uniek. PrimaDonna biedt daarom ook 58 verschillende cupmaten, tot de cupmaat I aan. Zo vindt u gegarandeerd uw droombh die als gegoten zal passen.

 
* De rug levert het bewijs:

Niet alleen de cups, maar ook de bandjes zijn belangrijk.
Voor de kwaliteit van de bandjes is PrimaDonna wereldberoemd. I.p.v. de bandjes te naaien, worden ze gesmolten, wat het draagcomfort verhoogt. De bandjes lopen bovendien door op de rug wat voor meer stevigheid zorgt.
Een echte PrimaDonna bh kunt u aan de vorm van de rug en de typische u-vorm herkennen

 
* Rechtdoor van oost naar west:

Zodat de borsten centraal gelift worden zorgt een extra zijpand en een bijzonder stevige voering aan de zijkant, onder in de cup. Dit zorgt voor een ronde en naar voren gerichte vorm, zonder het bekende oost-west effect.

 
* De rug is belangrijker als de cups:

Niet alleen de cups zorgen voor een goede ondersteuning, ook het achterpand. PrimaDonna maakt hiervoor gebruik van extra stevige, maar toch zachte, stof.

 
* De beugels prikken niet:

De beugels van een PrimaDonna bh worden gemaakt van 3 verschillende materialen. Schuimplastic, nylon en zachte zijde voor de buitenkant. Zo drukt of prikt de beugel niet en de huid kan ook niet geirriteerd raken.

 
* 32 naaidelen:

Wist u dat voor het maken van een Deauville bh, 3 verschillende soorten garen en 32 patroondelen nodig zijn?
Een grote uitdaging voor deze lievelingsbh van vele vrouwen.
 
 
* Haakjes en oogjes worden goed verstopt:


De perfekte bh moet ook het hoogste draagcomfort garanderen. Nergens mag het prikken of trekken, daarom wordt iedere sluiting aan de bh met een stukje stof afgewerkt.

 
* Eerste hulp bij ongelijke borsten:

Iedere vrouw heeft 2 verschillende borsten. Soms is het verschil nauwelijks merkbaar, maar als het erop aan komt kan een goede bh zo´n klein schoonheidsfoutje goed bedekken. PrimaDonna werkt haar bh´s af met een elastisch boordje aan de bovenkant van de cup, zodat de cups perfekt passen. Afgewerkt onder het kant is dit amper te zien.
 
* Het uithangbord van PrimaDonna:

Wist u dat iedere 2 minuten ergens op de wereld een Deauville bh wordt verkocht? Dit is het beste bewijs dat deze bh als geen andere bh past.
 
Het beste is als u zichzelf er gewoon van overtuigt hoe een PrimaDonna bh uw leven, of op zijn minst uw houding, positief kan veranderen. Kleine waarschuwing: Veel vrouwen die eenmaal een PrimaDonna bh hebben geprobeerd, willen hun oude bh´s het liefste meteen weggooien. Het verschil is gewoon te groot met andere bhs en het draagcomfort is zo hoog dat ze het liefst deze bh helemaal niet meer uit zouden willen trekken.
Bron: www.primadonna.eu