LACE Design bikini mode of het vervolg van een succesvol idee.

Holland nl 17. Apr 2014

Voor Charlotte, de oprichster en bazin van LACE en geboren in Denemarken, was het vanaf het begin af aan duidelijk dat deze serie´s, met Scandinavische invloeden, Deense namen zouden dragen, En wat past hier beter dan de naam van het kleine, prachtige en wilde buureilandje Bornholm.

 

De bikini serie heeft een bandeau top of een bikini bh met een diep decolleté en u kunt kiezen uit 2 verschillende slips.

Hier werd bijzonder gelet op de stofkeuze en op kleine details.

Het bandeau topje kunt u op 2 originele manieren dragen, of met de koraalkleurige bandjes of geknoopt in de rug. Op beide manieren is deze top een echte eyecatcher.

 

De Bornholm slips zijn bijzonder modieus. Er is ten eerste de slip met plooiband, deze slip is een perfect compromis tussen de normale slip en een hoger zittend model. Deze slip is in de hoogte verstelbaar en kunt u dus op 3 verschillende manieren dragen. Zo kunt u kiezen wast het beste bij u past. De slip met koordjes aan de zijkant is een bijzonder schattig model, mede door de strikjes op de heupen.

 

 

Met de Bornholm serie komt uw figuur perfect te voorschijn, uw decolleté wordt door de verticale naden prachtig in scène gezet. Uw boezem wordt naar boven gedrukt en u zult zich bijzonder vrouwelijk voelen. Dat is precies wat LACE wil bereiken, dat vrouwen zich ook zo voelen en eindelijk eens trots kunnen zijn op hun rondingen.

Nog een klein maar belangrijk weetje, het slotje op de rug is gemaakt van nikkelvrije Zamak en wordt in de zon niet heet.