Oudejaarsavond komt er weer aan: maar wat trek ik onder mijn lievelingsjurk aan?

Holland nl 19. Dec 2013

Wie kent het gevoel of de teleurstelling niet: eindelijk heeft u de perfecte outfit gevonden, precies op maat gesneden en alles zit perfect. Alles? Nou ja, bijna alles...U heeft niet aan passend ondergoed gedacht. Hier zijn een paar nuttige tips voor uw outfit.

 
  • U draagt een strapless jurk.

Een prachtige strapless jurk zorgt natuurlijk voor een heleboel aandacht, maar alleen als alles klopt. Es bestaat bijna niets ergers dan dat de bandjes of zelfs een deel van de bh te zien is. Dan kan de jurk nog zo mooi zijn, de eerste indruk is helemaal kapot.

Ons advies is hier dan ook een mooie en stevige strapless bh te kiezen. Deze bestaan er in alle varianten, kleuren en modellen. Als u een model uit heeft gezocht, kiest u enkel nog de juiste maat en doet u de volgende test: houd u armen boven uw hoofd, blijft alles op zijn plek zitten of glijdt de bh naar boven? Als de bh niet op zijn plek blijft zitten moet u in de omvang een maat kleiner nemen. Vergeet niet dat de omvang de meeste steun hoort te geven en niet de bandjes. U wilt waarschijnlijk niet zo graag de hele avond met u handen in uw jurk hoeven te zitten om uw bh op zijn plek te schuiven. Sexy is dit niet! Met een goede strapless bh kunt u de hele avond glanzen en dansen, zonder angst te hoeven hebben dat uw bh tot uw navel afzakt.

 
  • U heeft een etui jurk, rok of een strakke broek.

Ondergoed dat u door kleding kunt zien, kan een outfit echt ruineren. Gelukkig kunt u dit met Shapewear voorkomen en zo meer controle over uw figuur kijgen.

Dit soort lingerie is meestal naadloos en in vele varianten verkrijgbaar. Onder een jurk past een Shapejurk erg goed, deze hebben vaak siliconen randjes om te voorkomen dat ze omhoog glijden. Uw figuur wordt prachtig gevormd en uw ziet geen naden. Als u geen Shapewear wilt dragen, kunt u ook een mini- string of een naadloze string kiezen.

 
  • U heeft een doorzichtige blouse.

Er bestaan genoeg mogelijkheden een doorzichtige blouse prachtig in scène te zetten. Of u blijft wat decenter en kiest een rode, roze of huiskleurige bh bij een witte blouse. Wilt u het wat opvallender kunt u ook een zwarte bh kiezen. Let op kleine en speelse details.

Als u een zwarte blouse heeft, kunt u ook prachtige donkere of zwarte lingerie eronder dragen. En een prachtige lichte top past ook erg goed.

 
  • U heeft een halternek jurk of top.

U heeft dit waarschijnlijk ook al wel eens gezien, vrouwen die een halternek dragen en daaronder een normale bh, dat ziet er niet uit, toch?

Er bestaan zoveel bh´s die als halternek kunnen worden gedragen, zodat er eigenlijk geen excuus meer kan zijn. U hoeft dus uw bh niet te missen. Uw decolleté ziet er prachtig uit en uw outfit ook.

 
  • U heeft een jurk met een diep decolleté.

Als u een natuurlijk prachtige boezem heeft, zou u het zonder bh kunnen proberen. Voor alle andere vrouwen heeft Wonderbra nu een goede oplossing gevonden. Deze bh heeft de bekende Wonderbra ondersteuning maar is gemaakt voor een extra diep decolleté.

 
  • U heeft een jurk of top met maar één schouderbandje.

Ook in dit geval hoeft u uw bh niet te missen. Strapless bh´s zijn hiervoor perfect. Ze zijn erg comfortabel, zeker als u een Multiways bh neemt. Dit zijn bh´s waarbij u de bandjes zowel gekruist als ook met maar één bandje kunt dragen. Zo ziet u ook hier geen bh en kunt u de avond genieten zonder aan uw bh te hoeven denken.

 
  • U heeft nog helemaal geen idee wat u aan zult trekken.

Heeft u al in uw kast gekeken? U kunt zo maar de perfecte outfit thuis hebben liggen zonder dat u het in de gaten heeft. Corsagen en body´s hoeft u niet enkel thuis te dragen. Een corsage kan ook erg elegant en geschikt voor een feestje zijn.

Wat een body betreft, ook hier bestaan er verschillende varianten. U kunt deze bijvoorbeeld heel goed onder een mooie blouse dragen, zonder te veel te verraden.

 

Zoals u ziet. Voor bijna iedere outfit is er een passende bh. Natuurlijk moet deze goed gekozen zijn.

Zo kunt u onbezorgd uw feestje genieten zondat uw bh te verliezen.