Avant-Première: PrimaDonna badmode

Holland nl 4. Nov 2013

Het kon ook niet langer, een kwalitatief zo goed en bekend merk moet haast wel badmode voor haar klanten aan kunnen bieden. Maar PrimaDonna heeft goede argumenten voor de lange wachttijd: ´het basismateriaal voor badmode is anders dan het materiaal dat voor lingerie wordt gebruikt. Ook de eisen die een klant aan de badmode stelt zijn anders.´ De designer hebben 5 lange jaren aan de collectie gewerkt en ze is prachtig geworden.

 

pd-swim-bild060b.jpgKleurige, vrolijke bikini´s of sexy  badmode met een klassieke pasvorm,  maar ook schattige tankini´s wachten  op u. Speelse details zorgen voor het  puntje op de i.

Het bijzondere is, dat het PrimaDonna  gelukt is, een mix van haar beide  bekende merken PrimaDonna en  PrimaDonna Twist te creëren. Dat  betekent, dat een vrouw die enkel  Deauville draagt, net als een vrouw  die  zweert bij A la folie, in ieder geval  een favoriet model bij de badmode zal  vinden.

De collectie is passend voor iedere leeftijd, Namen zoals bijvoorbeeld Pina Colada, Sherry of Tequila zorgen voor dagdromen over het strand en de zee, De bikini op de foto heet trouwens Punch.

 

De bikini beha´s, tankini´s of badpakken hebben allemaal verstelbare losse schouderbandjes en zo kan de draagster zelf beslissen hoe ze haar topje wil dragen, of strapless, met gekruiste bandjes als halternek of gewoon normaal.

Ook bij de slipjes is er een ruime keuze. Bij iedere serie kunt u op zijn minst kiezen tussen: Bikini Rio Slips, Slips met koordjes, Shorts of een Tailleslip. Zo heeft PrimaDonna aan iedereen gedacht.

Voor vrouwen die hun vormen bewust in vorm willen brengen, raden wij de badmode collectie met Shaping- functie aan, hiermee zorgt u gegarandeerd voor een practig figuur op het strand.

Nog een laatste goed nieuwtje: de eerste bikini´s komen al vanaf midden Januari in de verkoop. De cupmaten gaan van D tot H.