SOFORT banking

Holland nl 15. Aug 2014

LACE biedt een nieuwe betalingswijze aan!

Naast creditkaart, Paypal en de gewone bankoverschrijving, kunt u vanaf nu ook gemakkelijk via SOFORT banking betalen.  

  
                     


Deze videoclip is op die moment helaas slechts in het Engels beschikbaar.




Wat is SOFORT banking en hoe werkt het?

U bent zeker bekend met iDeal. SOFORT bankingmaakt gebruik van dezelfde werkwijze: het is een online betaalmiddel waarmee u zonder een extra-account, maar via uw eigen bank kunt betalen.

De relevante gegevens uit de webshop worden automatisch naar het beveiligde betalingsformulier van SOFORT AG overgenomen en in het elektronische overschrijvingsformulier ingevoerd (naam van de webshop, bankrekeninggegevens van de begunstigde, gebruiksdoeleinde, aankoopbedrag).

SOFORT AG stuurt de in uw overschrijvingsformulier vermelde gegevens door naar uw bank. Uw vertrouwelijke gegevens voor Internetbankieren en uw bevestigingscode voor het tekenen van de transactie worden door SOFORT niet opgeslagen, maar via een gecodeerde verbinding die aan de standaards van banken voldoet aan uw bank overgedragen.



Welke voordelen levert SOFORT Banking voor u op?

SOFORT Banking heeft alleen maar voordelen voor u!

De levering kan sneller plaatsvinden omdat uw webshop direct een transactiebevestiging ontvangt nadat uw overschrijving in opdracht werd gegeven.

Voor SOFORT Banking is geen uitgebreide registratie en creditcard nodig. Daarnaast hoeft u geen virtueel account, zoals een e-wallet, te beheren of nieuwe wachtwoorden te onthouden , u gebruikt gewoon uw rekening waarmee u kunt Internetbankieren.

Uw vertrouwelijke gegevens en codes voor Internetbankieren worden door SOFORT niet opgeslagen!



Is SOFORT banking veilig?

SOFORT Banking behoort tot de veiligste betaalsystemen op het internet. Met SOFORT Banking maakt u simpelweg gebruik van uw beproefde, veilige Internetbankieren.



SOFORT banking in 4 stappen:


Met SOFORT Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit. Zo werkt het:


1. Bank selecteren

Kies uw land en bank waarmee u uw overschrijving wilt uitvoeren.

2. Login
Nu u bevindt u zich in het login-gedeelte van ons beveiligde betalingsformulier. Meldt u zich aan met uw gegevens voor Internetbankieren. De gegevens worden gecodeerd aan uw systeem voor Internetbankieren overgedragen.

3. Overschrvijving bevestigen
U wordt naar een bevestigingscode voor het tekenen en uitvoeren van de overschrijving gevraagd. Deze code verkrijgt u zoals gewoonlijk via uw kaartlezer of uw bank.

4. Samenvatting en Levering
U ontvangt nu een samenvatting van uw overschrijving of meteen de bevestiging van de webshop. Zo beschikt u over alle informatie over uw aankoop.







--