Bikini Guide

Bikini Gids:
Onze filosofie wat betreft badmode is: Mix & Match.
U kunt elke gewenste combinatie maken uit de verschillende boven- en onderstukjes., zodat de gehele bikini perfect bij uw lichaam en stijl past. Bovendien bieden we nu badmode met cup- maten aan. Bij Lace krijgt u dus nu badmode met dezelfde perfecte pasvorm als die u al van onze normale beha´s kent.


Bikini beha met diep decolleté
Dit is een bikini beha met beugels die ongewatteerde cups heeft en een diep decolleté. De cups en de zijkanten bestaan uit dubbele stof voor extra ondersteuning. Deze beha kan normale bandjes oftewel een halternek hebben.
Klik hier om onze bikini beha´s met diep decolleté te bekijken.
Freya Swim - Fever
Bikini push- up beha
Dit is een bikini beha met een beugel en gevoerde cups zodat de borsten gelift worden en een mooi decolleté vormen. De zijkanten bestaan uit dubbele stof voor extra ondersteuning. De bandjes zijn verstelbaar.
Klik hier om onze bikini push- up beha´s te bekijken:
Cleo Swim -
Bikini Bandeau beha
Dit model wordt soms ook wel bandini genoemd. Dit is een bikini beha met beugel. Vaak worden er losse bandjes bijgeleverd. Een bandeau bikini beha kan gevoerd en voorgevormd zijn, of de cups en de zijkanten zijn gemaakt van dubbele stof voor extra ondersteuning
Klik hier om onze bikini bandeau beha´s te bekijken:Panache Swim
Bikini beha
Deze bikini beha met beugel is heel normaal gevormd. De beha is niet gevoerd maar bestaat uit een dubbele laag stof aan de cups en de zijkanten.
Klik hier om onze bikini beha´s te bekijken:
Freya Swim -
Bikini triangle beha met beugel.
Deze wordt ook wel driehoeks bikini genoemd. De bikini triangle beha met beugel heeft halternekbandjes. De cups zijn niet gevoerd maar bestaan uit een dubbele laag stof, net als de zijkanten. Een triangle beha geeft niet dezelfde goede ondersteuning als andere beha´s, daarom wordt dit model zelden groter als cupmaat F geproduceerd.
Klik hier om onze bikini triangle beha´s te bekijken

Freya Swim -
Bikini triangle beha zonder beugel.
Deze wordt ook wel driehoeks bikini genoemd. De bikini triangle beha zonder beugel heeft halternekbandjes. De cups zijn niet gevoerd maar bestaan uit een dubbele laag stof, net als de zijkanten. Een triangle beha geeft niet dezelfde goede ondersteuning als andere beha´s, daarom wordt dit model zelden groter als cupmaat F geproduceerd. Klik hier om onze bikini triangle beha´s te bekijken:
 
Freya Swim Tankini met beugel.
Een tankini is precies de juiste keuze indien u het gevoel heeft dat bikini´s te kort zijn en u juist iets meer huid wilt bedekken. U kunt zelf een passend onderstukje uitzoeken. ( Mix & Match )
De ingenaaide beha cups in de tankini zorgen voor een goede ondersteuning en zekerheid.
Klik hier om onze tankini´s met beugel te bekijken
Freya Swim Tankini zonder beugel.
Een tankini is precies de juiste keuze indien u het gevoel heeft dat bikini´s te kort zijn en u juist iets meer huid wilt bedekken. U kunt zelf een passend onderstukje uitzoeken. ( Mix & Match )
De ingenaaide beha cups, zonder beugel in dit geval, van de tankini zorgen voor een goede ondersteuning en zekerheid.
Klik hier om onze tankini´s zonder beugel te bekijken
Freya Swim - Active Swim (M) Swimsuit Soft Suit Sportbadpak.
Geavanceerde badpakken voor het zwemmen zijn geen nieuwe ontdekking, De nieuwe sportbadpakken beschikken nu wel over het moderne cupmaten systeem. Bij deze badpakken is een ingenaaide beha zonder beugel standaard.
Klik hier om onze sportbadpakken te bekijken:
Freya Swim Badpak.
Het badpak is nog altijd één van de favorieten voor vele vrouwen. Er zijn zoveel verschillende modellen en vormen: bandeau, met een diep decolleté, met pijpjes of juist hoog opgesneden. Alle badpakken bij LACE-Lingerie hebben een ingenaaide beha met cupmaten.
Klik hier om onze badpakken te bekijken:
 
Empreinte  
Bikini rio slip.
De rio slip is een klassieker, die bijna de gehele bil bedekt. Hij is van voren hoog opgesneden en verlengt daardoor uw benen.
Klik hier om onze bikini rio slips te bekijken:
 
 
Freya Swim -
Bikini slip.
Deze slip bedekt iets minder huid dan de rio slip. Hij is ook hoog opgesneden waardoor hij uw benen verlengt.
Klik hier om onze bikini slips te bekijken
Pour Moi
Bikini shorts
De shorts bedekken nog heel wat meer huid dan de rio slip en toch zijn deze de laatste jaren heel erg populair geworden.
Klik hier om onze bikini shorts te bekijken
Miss Mandalay Bikini slip met koordjes
Deze slip wordt aan de zijkanten dichtgeknoopt met koordjes, in het Engels heet dit Tie-Side.
De pijpjes zijn hoog opgesneden waardoor uw benen langer lijken.
Klik hier om onze bikini slips met koordjes te bekijken
Freya Swim Bikini slip met rokje
Dit is een nieuw model. Het rokje functioneert als een soort mini- sarong en kan de juiste keuze zijn indien u iets meer huid wilt bedekken en er toch bijzonder uit wilt zien.
Klik hier om onze bikini slips met rokjes te bekijken
 
 
Fantasie Bikini slip met plooiband
Deze bikini heeft een extra brede plooiband aan de taille waarmee u naar wens meer of juist minder huid kunt bedekken.
Klik hier om onze bikini slips met plooiband te bekijken