BH Guide

Beha Guide
Wat betekenen de benamingen, die bij de Behas worden aangegeven?

Beha Cupmaat? help

 
1/1-Cup Beugel beha
Een beha met ingenaaide beugel onder de cups, die het steunen, liften en vormen ondersteund. 1/1-Cup staat voor een vol cup beha die vaak voor een grote buste wordt gebruikt die de borst volledig afdekt. Zie Beugel Beha collectie.

By Caprice - Precious Cappy (W) Push-up-BH (E-G Cup) Push-up Beha
Een beugel beha die de borsten lift en vergroot. De vulling bestaat uit licht, zachte materiaal. Een ademende stof die niet irriteerd. De beha duwt de borsten dichter bij elkaar voor een diep decolleté. Zie onze Push-up collectie.
 
Balconette beha BH
Een beugel beha met elegante vorm en diep decolleté. De schouderbandjes zijn ver aan de buitenkant aangebracht. Deze beha maakt het mogelijk tops met diep decolleté te dragen en is vaak gevoerd om het echte „balkon-effect“ te geven. Zie onze Balconette en Push-up collectie.
Strapless Beha
Panache Superbra - Evie Bridal Trägerloser BH (E-H Cup) Een beugel-beha, met afneembare bandjes ter combinatie van bijvoorbeeld een jurk of top zonder bandjes.
Zie Strapless collectie.
T-shirt Beha 
De T-Shirt beha is voorgevorm en heeft gewatteerde cups.
De cups zijn zonder naad en glad.
Zie onze T-Shirt Beha collectie.

 
Voorgeformte Beha
Deze beha is een vol cup beha, waarbij de cups door hitte en druk worden voorgevormd en zijn daardoor naadloos. De voorgevormde beha is onder een t-shirt niet te herkennen door de naadloos gevormde cups. Zie Voorgevormde beha collectie.

Body
Strakke all-in-one kombinatie met sluiting. Bijzonder goed onder jurken en strakke kleding. Zie Body collectie.
Sport Beha
Bij het sporten worden de borsten belast. Omdat de borst niet van spieren wordt gehouden maar van weefsel en daardoor slap kan worden, is het aan te raden, dat bij het sporten een sport-beha wordt gedragen. Een sport beha sluit de borst geheel af om te vermeiden dat de borst te veel beweging heeft. Zie Sport beha collectie.  
Corsage
De corsage is taillelang met beugel en heeft afneembare bandjes. Speciaal geschikt voor avond- en bruitskleding. De corsage is vaak met kant afgewerkt. Zie Body collectie. 
Voedingsbeha
Een beha speciaal voor het borstvoeden geschikt. Beide cups kunnen afhankelijk van elkaar los gemaakt worden. Ook te dragen tijdens de laatste fase van de zwangerschap. Zie Voedingsbeha collectie.
Minimizer Beha
Minimizer beha's zijn comfortabel en verkleinen de buste optisch met 1 cupmaat. Zie Minimizer collectie.
Cami Top met Beha
Spezialdesign: Cami top met onzichtbaar beugel-beha. Dragerbandjes instelbaar.
Zie Cami-Top collectie.