Gratis verzending en gratis retour (NL)*
Bye Bra

Dress Tape - Dubbelzijdige kledingtape

EUR 11,95 EUR 10,75
-10%
Dit artikel is uitverkocht
Kleur:
Maattabel

...

ONE
SIZE ONE SIZE
 • Artikelbeschrijving
  Bye Bra
  Dress Tape - Dubbelzijdige kledingtape
  Accessoires
  De Bye Bra kleding tape is gemaakt van een medisch adhesief van 3M. De tapes zijn 23mm bij 82mm en daardoor gemiddeld een stuk breder dan de gemiddelde kleding tape. Dit is erg handig omdat uw kleding de hele nacht goed stevig moet blijven zitten. Het materiaal wat gebruikt wordt is van een uitzonderlijke kwaliteit, erg sterk, maar ook kleding-vriendelijk. Doordat aan beide zijden van de kleding tape een beschermende laag zit en zowel aan de zijkanten en in het midden een ‘snitje’ zit, is de tape makkelijk te aan te brengen zonder dat het aan de vingers blijft plakken. U kunt de tapes gemakkelijk door midden knippen omdat ze best lang zijn (82mm), dan heeft u er namelijk 60.

  De dubbelzijdige kledingtape wordt ook wel fashion tape of non-exposure tape genoemd. Een kledingstuk kan soms te veel onthullen. De kleding tape zorgt er voor dat uw kleding blijft waar u het wilt hebben. De tapes zijn gemakkelijk aan te brengen op de huid. Door een snit in het midden en door twee inkepingen aan de zijkant wordt het aanbrengen makkelijk en blijft de tape niet zo snel aan de vingers plakken. U kunt zowel kleding aan elkaar plakken als kleding aan de huid plakken. De kleding tape is gemaakt van een 3M adhesief. het zijn extra grote tapes voor extra plakkracht. Er zitten 30 stuks in een verpakking.

  De Bye Bra kleding tape is goed te combineren met de Bye Bra plak beha’s. De Bye Bra plak beha’s liften de borsten onzichtbaar van bovenaf. Maar als u een open jurkje heeft, dan kan het zo zijn dat men af en toe naar binnen gluurt. Doordat u kleding tape gebruikt, is dit niet meer mogelijk.

  Er zitten 30 kleding tapes in een pak. De kleding tape is hypo allergeen, kleding vriendelijk en gemakkelijk om te gebruiken.

  Gebruiksaanwijzing

  Voordat de kleding tape wordt aangebracht, zorg er voor dat de huid droog en schoon. Voorkom zweet, crème, olie of water op de huid. Kies vervolgens de plek op de huid waar u de tape wilt plakken. Haal vervolgens 1 zijde van de tapelos en plak de strip op de huid. Haal vervolgens de andere zijde van de tape en plak het gedeelte van het kledingstuk dat u op zijn plaats wilt houden op de tape. Druk het kledingsturk stevig aan. Verwijder de tape na gebruik zachtjes. Als de tape niet los komt, maak de tape dan nat met wat water.

  Aanbevelingen

  Gebruik de tape niet op beschadigde, geirriteerde of op een verbrande huid. Gebruik geen lijm of ander adhesief tezamen met de kleding tape. Indien in het onwaarschijnlijke geval de huid niet goed reageert op de kleding tape, verwijder de tape dan onmiddelijk. Test de tape altijd voordat u het op een delicaat item aanbrengt. Verwijder de tape voordat u de kleding wast of strijkt.

  GRATIS VERZENDING in NL*
  GRATIS RETOUR in NL*

  Draagt u lingerie met een optimale pasvorm en draagcomfort, dan zit u lekkerder in uw vel en straalt dit ook uit ... Bye Bra Dress Tape - Dubbelzijdige kledingtape behoort tot artikelgroep Accessoires en is deel van de collectie Bye Bra. Dit artikel heeft artikelnummer 9390=01e bij Bye Bra, is verkrijgbaar in de volgende kleuren: en maten: , en bestaat uit de volgende materialen: Silicone coated paper liner 40%, Acrylate Adhesive 30%, Polyethylene Backing 30%.

  Betaling is mogelijk per iDEAL, Paypal of creditkaarten (VISA, Mastercard etc.). Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via service@lace-lingerie.nl


  • Silicone coated paper liner 40%
  • Acrylate Adhesive 30%
  • Polyethylene Backing 30%
  • Handwas
  • Niet strijken
  • Bleken niet toegestaan
  • Niet in de droger
  • Niet stomen
  Ask about this
 • Levering
  Text goes here
 • Klantenservice
  Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via service@lace-lingerie.nl

LACE adviseert...

Andere klanten kochten ook